Rettegj, Fidesz! Remegj, Orbán!

2023. június 13. 19:49

Kordonbontás!

2023. június 13. 19:49
null
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„Kordonbontás!!!!!

Éljen! Szuper! Megint! Nagyszerű! Rettegj, Fidesz! Remegj, Orbán!

De vajh' fog-é emelkedni ettől a Momentum népszerűsége? Több mandátuma lesz-e ettől az Európai Parlamentben?

Ha igen, ügyesek voltak. De ha nem...”

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Huncsi
2023. június 14. 16:49
Komolyan felmegyek a várba megnézem a kordont. Kett dolog van, amit jó lenne, ha valaki megmagyarázna: 1. Ha ez építési kordon, akkor mindenféle figyelmeztető táblát kikell(ene)rakni - kötelező sisakviselés, acélbetétes cipő , védőszeműveg hasznáatának előírása magassból lesés elleni védelem, stb. Van ilyen? Mert ha nincs, akkor a kivitelezőt simán megbírságolják, ha nem teszi ki a szükséges táblákat - szóval megnézem találok -e ilyet, mert ha nem, akkor amit az imént mondtam kellene csinálni - ha nem találok, akkor ez ennyire építési területet védő kordon 2. Ha építési terület, akkor ahogy mondtam kötelező a védősisak viselése - én a híradásokban egyszer sem láttam, hogy a karmelitában dolgozók viselnének pl. a Színház utcában ilyet, ami megintcsak tök szabálytalan Na ezt magyarázzátok meg nekem légy szíves!
Gonella
2023. június 14. 11:41
Bééééééni! ez humor volt? oly kiszámíthatóan béna vagy!
Kormánypárti2
2023. június 14. 08:11
A hülyegyerekek! Ahelyett hogy inkább kihasználnák a covid halottak gyászolóit. Ugye nagyattilatibor?
palicsi
2023. június 14. 07:28
Az óbudai temetőnél cserélik a gáz vezetéket. Kordonnal van elkerítve! Mivel hamarosan befejezik, jöhetnének a momentumosok segíteni kordon bontani!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!