A kormány felelőssége és a Momentum hibája

2023. június 14. 16:59

Az ellenzék ékes szavakkal, patetikusan szokta kárhoztatni az egészségügy, oktatás állapotát, de kormányra kerülve széttárja a karját.

2023. június 14. 16:59
null
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

”A kormány felelőssége és a Momentum hibája.

Nem volt szerencsés, hogy Önök az oktatási reformhoz kötnék az uniós pénzek magyarországi érkezését, mondtam a Nap híre műsorában Hajnal Miklós momentumos országgyűlési képviselőnek. 

Az ellenzék ékes szavakkal, patetikusan szokta kárhoztatni az egészségügy, oktatás állapotát, de kormányra kerülve széttárja a karját, hogy nincs elég pénz – ezt már Harangozó Gábor MSZP-s elnökségi tag szavaira reagálva mondtam.

A kormány felelőssége végső soron, milyen állapotok uralkodnak az állami kórházakban, hiszen ő a fenntartó, mondtam még egyebek között.”

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2023. június 19. 19:45
Az állam szeretne megszabadulni az iskolák, és a kórházak fenntartásától. Valamikor ezeket a tevékenységeket az egyházak végezték. Az egyházi vezetőknek most is átadják a fenntartásukhoz szükséges forrásokat, de az egyházi vezetők a házhoz álló forrásokat, a lerobbant templomok és egyéb egyházi létesítmények felújítására fordítják.
csulak
2023. június 15. 17:11
az egesz kialakult helyzet, a baloldal hibaja, aki Magyarorszagot mocskolva, e srola hazudva, elferditve a tenyeket, Nyugaton askalodik Magyarorszag ellen !
Vén Csataló
2023. június 15. 04:37
Nocsak! Észrevetted, hogy az ellenzék csak pofázik, hatalomra kerülve meg totál impotens? Gratulálok. Jobb későn, mint soha.
bagira
2023. június 15. 00:07
Momentum nyugati ügynökök hazaárulók , nem Orbán okolható
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!