A kettős mérce tipikus példája

2023. június 09. 13:23

Sajnos ez csak egy újabb olyan döntés, ami növeli a migrációs veszélyeket.

2023. június 09. 13:23
null
Rétvári Bence
Rétvári Bence
Facebook

„A kettős mérce tipikus példája: helyben kiosztott javaslatról kellett pár perc után szavazni a migránsok kötelező elosztási kvótája kapcsán az EU Belügyi Tanácsában - ez jogállami eljárás, a magyar jogalkotást viszont nagyítóval vizsgálják.

Sajnos ez csak egy újabb olyan döntés, ami növeli a migrációs veszélyeket.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA-KEYSTONE

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. június 10. 08:03
"A kettős mérce tipikus példája XDDDDDDDDDDDDDDD Sajnos ez csak egy újabb olyan döntés, ami növeli a migrációs veszélyeket." De a több száz szabadon engedett embercsempész még jobban!!!
olajfa1
2023. június 09. 17:05
Magyarország JOGÁLLAM! ezért ezt a migribetelepítést ORSZÁGOS NÉPSZAVAZÁSSAL KELL MEGERŐSÍTENI VAGY ELVETNI!!! MERT MAGYARORSZÁG JOGÁLLAM!!!!!!!!!! Ez EU és az EP meg dugja fel magának a "választásait"!!!
Ohel
2023. június 09. 14:19
Történik mindez a jogállamiság nagyobb dicsőségére. Ha nálunk történne ilyen (hogy ott osztják ki a szöveget) az a demokrácia megcsúfolása lenne. Brüsszelben ez rendben van. Vicc ez az egész EU úgy ahogy van, csak az a baj, hogy nagyon sok pénzünkbe kerül, hiszen már tavaly is nettó befizetők voltunk.
lantose70
2023. június 09. 14:18
Azonnal ki kell lépni az EU-ból. Már régen ki kellett volna. Nem elég, hogy eszivattyúzzák a pénzünket, és be akarnak ugransztani minket az Oroszország ellen indított katonai agresszióba, most még a kereszténység és nemzet elleni irányuló libernyák népességcserét is ránk akarják erőltetni. Ez így nem mehet tovább! Ébresztő, magyarok! Közben az is egyre inkább világos, hogy a nekünk járó pénzt egyszerűen ellopják, nem adják oda. Mi a fenének egy percig is maradni? Azonnali Huxitot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!