Hont András is megszólalt a Nagy Ervin–Rákay-vitával kapcsolatban

2023. június 14. 18:00

„Az a baj, hogy kulturális vitáinknak vagy az a vége, hogy Sárosdi Lilla készít egy videót, vagy az, hogy az Írószövetség kiad egy közleményt” – fogalmazott a publicista.

2023. június 14. 18:00
null

Hont András is megszólalt a Rákay Philip-Nagy Ervin vitával kapcsoaltban. Az alábbiakat írta a publicista a Facebookon: „Az a baj, hogy kulturális vitáinknak vagy az a vége, hogy

 

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, Nagy Ervin és Rákay Philip nyilvános levelezésbe kezdett egymással a tanártüntetéssel kapcsolatban, amelybe később több másik közéleti személyiség is becsatlakozott. A levélváltások kapcsán szóba került Schillinger Árpád rendező és Sárosdi Lilla színésznő neve is, akik most épp külföldön próbálnak szerencsét. 

Sárosdi Lilla is videóban üzent Rákay Philipnek, amit ő meg is osztott Facebookon, megjegyezve, hogy már kezdi nagyon unni ezeket a neki címzett videókat. 

.***

Nyitókép: Facebook

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. június 15. 08:14
A cigány Kálmánt is leszoptad Hont kutya? Te ártány szopó rühes kutya! Kilóg a fidesz fasz a szádból te csicska!
Osztap Bender
2023. június 15. 07:42
A társadalom (élősködő, ingyenélő, semmirekellő) krémje vitatkozik azon, melyikük a nagyobb tolvaj, a büdösebb szar, az elvetemültebb hazug és buzi. Csak gratulálni lehet a "médiának" a jó választáshoz. Egész nyárra lesz rágni való trágya az oldalaikon.
káli
2023. június 14. 22:13
Bandi a megélhetési tollnok
5m007h 0p3ra70r
2023. június 14. 22:10
Reméljük hamarosan ráfordulnak a résztvevők a hegymászásszakértői vonalra is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!