Meggyilkolt európai zsidók emlékműve Berlinben

2023. június 14. 17:24

Ide vezetett, amikor egy gátlástalan politikus a propagandagépezetével a kereszténység védelmének és valamiféle háttérhatalmi összeesküvés és a fajok keveredése elleni harc nevében uszított.

2023. június 14. 17:24
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

“Meggyilkolt európai zsidók emlékműve Berlinben. Ide vezetett, amikor egy gátlástalan politikus a propagandagépezetével a kereszténység védelmének és valamiféle háttérhatalmi összeesküvés és a fajok keveredése elleni harc nevében uszított és hergelt egy egész nemzetet. És ide vezetett az, hogy nem állították meg időben azok a tömegek, akik látták, mi folyik az országban. Amikor még megtehették volna.”

Nyitókép: Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. június 15. 17:15
kapd be Akos ! a lonakafaszat !
Krupp Skya
2023. június 15. 15:42
Remélem nem toltál fel az emlékműre egy LÓNAK A FASZÁT táblát és le-fel húzott bőrrel lyukas zokniban tisztelegtél az emlékműnél.
SGGYJMZ
2023. június 15. 07:55
Ide vezet, amikor egy igazi hülye szóhoz jut. Hadházy persze nem csak igazi hülye, hanem ócska, tudatlan, tanulatlan gazember is.
KILÓ
2023. június 15. 07:14
Érdemes elolvasni Hullaházy fb oldalán a rajongói kommentjeit. Síkhülyék közt féleszű a király. :P
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!