Ez a minden tekintetben egészséges, tiszta tekintetű fiatalember a Nyugat új vezére

2023. június 13. 13:38

Mert vezetőnek született. Mert példakép.

2023. június 13. 13:38
null
Dezse Balázs
Dezse Balázs
Facebook

„Ez a minden tekintetben egészséges, tiszta tekintetű fiatalember a Nyugat új vezére. Őt tisztelik az EU vezetői, tőle retteg, neki próbál megfelelni a magyar baloldal. De nem azért mert tönkretenne bárkit, hanem mert tekintélyt parancsol.

Ez kérem, egy jókiállású, lelkileg, erkölcsileg stabil tehetség, akivel minden brüsszeli vezető szelfizni akar. Tuti nem csak azért, mert az apja gazdag.

Nem. Ezt ő érte el.

Mert vezetőnek született. Mert példakép. Mert rengeteget tett le az asztalra már azért, hogy az emberiségnek jobb legyen. A kultúra védelmezője. Mert csodálatos. Államférfi. Minden államé.

Ugye, így van?

Nem értem ki gondolhatja ezt máshogy.”

Amit Alex Sorosról tudni érdemes: partizás, LMBTQI-aktivizmus és ellenzéki kötődések

Soros György fia, Alexander Soros, aki most már deklaráltan is a milliárdos spekuláns örököse, több szálon is kötődik Magyarországhoz: 2019-ben részt vett és felszólalt a CEU diplomaosztóján, 2021-ben az SZFE-ügyben hallatta a hangját, tavaly pedig sajtóhírek szerint összefuthatott Karácsony Gergely főpolgármester volt főtanácsadójával, Korányi Dáviddal.

Nyitókép: Dave Kotinsky / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2023. június 14. 12:47
Gyuri bácsi 55 éves volt, amikor ez a fia született! Meg is lett az eredménye. A genetika is közbeszólt! De legalább nem lesz vér szerinti leszármazottja!
FeketeFehér
2023. június 13. 21:16
Ha Dezse tényleg elhiszi, hogy Soros Alex majd tényleg uralni fogja az európai politikát, akkor még annál is hülyébb, mint gondoltam. Pedig nem gondoltam róla sokat. :)))
Csubszi
2023. június 13. 21:00
A buzik meg a fekák szétrabolják a nagy vagyont! Meg van ez tervezve, Gyuri bá! SS fiadnak annyi!
Kamcsatka5
2023. június 13. 20:14
Csak nem erről a szarfaszú belgáról beszélsz? Ez nimand!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!