Teltház fogadta Jordan Peterson világhírű kanadai pszichológust

2023. május 10. 20:07

Arra biztatta Magyarországot, hogy folytassa elkötelezettségét a hagyományos értékek fenntartása mellett.

2023. május 10. 20:07
null
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

„Felejthetetlen este Budapesten: teltház fogadta Jordan Peterson világhírű kanadai pszichológust tegnap a Papp László Budapest Sportarénában!

Az elismert klinikai pszichológus és professzor lebilincselő előadásában az értékítéletről, az etikai gondolkodásról, valamint a család és a hit fontosságáról beszélt az emberek életében.

A közönségkérdések keretében a nézők nem szalasztották el a lehetőséget, hogy kikérjék Jordan Peterson véleményét a magyar családpolitikáról. Válaszában arra biztatta Magyarországot, hogy folytassa elkötelezettségét a család védelme és a hagyományos értékek fenntartása mellett, hiszen ezek jelentik társadalmunk egyik alappillérét.

Aki lemaradt volna Jordan Peterson előadásáról, annak már nem kell sokat várnia, hiszen a kanadai sztárpszichológus megígérte, hogy jövőre újból ellátogat hazánkba!”

Nyitókép: Orbán Balázs Facebook-oldala

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Coupdetat
2023. május 11. 10:56
Kivezényeltétek a hálás oda-visszaoperált ovisokat ?
NERbot
2023. május 11. 10:33
Érthető az érdeklődés, hiszen Peterson a könyveiben olyan filozófiai mélyigazságokat mond ki, amilyenek korábban még soha nem fogalmazódtak meg az emberiség történelme folyamán: tartsd rendben a szobádat, legyenek céljaid, szedd össze magad, vállalj felelősséget a tetteidért, vedd körül magad hasonló gondolkodású emberekkel stb.
jánosbácsi
2023. május 10. 22:57
Milo Yiannopoulos világhírű ratyit is meghívtátok oszt tátott szájjal hallgattátok hogyan kell szopni .
Namond
2023. május 10. 21:51
Orbanka Balaska, nagyon sokkba van a Gazda sztárolása, pedig jó bornak nem kell cégér, ha nem tudnád te bunkó zsidó-keresztény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!