Soros igazsága az Egyesült Államokban és Izraelben

2023. április 05. 21:14

Az Egyesült Államokat a legvirágzóbb, legdemokratikusabb és legerősebb nemzetből anarchikus állammá változtatta.

2023. április 05. 21:14
null
Rachel Ehrenfeld
American Thinker

„Képzeljük el a kárörvendő Sorost, amint végignézi a több alkalommal lenézett Donald Trump volt elnök koholt vádak alapján történő letartóztatását. Ugyanakkor az izraeli progresszív-baloldali csoportoknak nyújtott finanszírozása káoszt és megosztottságot okoz, veszélyeztetve a cionista zsidó állam egységét és nemzetbiztonságát.

(...) Az önelégült Sorost, akit találóan »a káosz szakértőjének« neveztek el, az amerikai alkotmány kizárja abból, hogy elnök legyen, pedig ez lenne a legáhítottabb, legbefolyásosabb pozíció, amire egy hozzá hasonló ember vágyhatna. Viszont Soros nem arról híres, hogy feladja. Így hát arra használta pénzét és befolyását, hogy az Egyesült Államokat a legvirágzóbb, legdemokratikusabb és legerősebb nemzetből egy bűnözés által sújtott, fajilag megosztott, anarchikus állammá változtassa, amelynek gazdasága hanyatlóban van, és amely elvesztette szuperhatalmi státuszát.”

***

***

Nyitókép: Herbert Neubauer / APA / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2023. április 09. 00:24
így van
NullaSalus
2023. április 06. 19:55
Soros egy zseni, hiszen képes a zsidókból is antiszemitát csinálni.
Devil
2023. április 06. 19:47
Ezt a Sorost nem kéne már börtönbe küldeni?! Mindenből rothadó dögvészt csinál a saját szórakoztatására! Szemét egy állat az biztos!
salmonella
2023. április 06. 17:27
Ezt a vén barmot miért nem tudják kiirtani a összes rokonságával együtt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!