G. Ferike politikai óvodást Fónagy bácsi kapálni küldte

2023. március 30. 11:39

Helyes.

2023. március 30. 11:39
null
Rákay Philip
Facebook

„G. Ferike politikai óvodást Fónagy bácsi kapálni küldte. Helyes. Ezek után - a farsangkor rendszeresen államférfinak öltöző - G. Ferike megalázottságában elvtársozni és párttagozni kezdte Fónagy bácsit. G. Ferike nyilván nem méri fel ésszel, mi volt a különbség a rendszerváltoztatás előtt egy »mezei« párttag és például rollermosó elvbarátjának - F.Gy. Andriskának - tolvaj komcsi nagypapája, vagy épp D. Annuska nagypapucikája között, aki mellesleg a gyilkos komcsi Rákosi bácsi titkárságát vezetgette boldogan...

Ahogy G. Ferike huncut kis figyelmét nyilván elkerülhette az is, hogy ő maga történetesen a vérkomcsi Gyurcsány-Dobrev-Apró klán által gründolt összellenzéki listának köszönheti parlamenti mandátumát, amely listának az egykori állampárt – az MSZMP - utódpártja, az MSZP is része.

Szerintem igaza van Fónagy bácsinak: mindannyian jobban járnánk, ha G. Ferike politikai óvodás inkább kapálna a notórius hülyétmondás és vízgereblyézés helyett...”

Nyitókép: Képernyőmentés

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2023. április 01. 08:23
Rákay Philip tavaly fejezte be valószínűleg minden idők legdrágább magyar filmjének forgatását: a Petőfiről szóló alkotás 6,1 milliárd forintból készült. összesen: 4,5 milliárdos gyártási, 85 milliós gyártás-előkészítési és 10,1 milliós forgatókönyv-fejlesztési támogatást kapott, ami mellé a Nemzeti Filmintézet (NFI) a választások előtt még hozzácsapott 200 millió forintot. Egy szavad sem lehet kálmánka!.
p laci 51
2023. március 30. 18:22
Philip ne küldjétek kapálni őket mert nem lesz termés !!!
Backstab
2023. március 30. 16:45
Fonagy for prezident
Lajoss
2023. március 30. 16:41
..a semmihez sem értő zenetévés hülyegyerek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!