Előbb talán a Kádár-korszaknak legyen vége

2023. március 29. 18:45

Napjainkban (értsd: idestova tíz éve) egyesek folyamatosan arról trécselnek, hogy miként és mikor fog véget érni a NER.

2023. március 29. 18:45
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Balszerencsémre az elmúlt napokban belefutottam néhány kommentfolyamba, amelyekben – többek közt exminiszterek, egykor fölkapott könnyűzenészek, Élet és Irodalom-szerzők – azt beszélik meg, hogy Erdős Péternek sokat köszönhet a popszakma, nem is üzemeltetett elnyomógépezetet, sem cenzúrát, a CPG viszont náci volt, az István, a királyt pedig a hatalmat kijátszva kellett bemutatni. Aha.

Napjainkban (értsd: idestova tíz éve) egyesek folyamatosan arról trécselnek, hogy miként és mikor fog véget érni a NER. Mindent a maga idejében. Előbb talán a Kádár-korszaknak legyen vége.”

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2023. március 30. 18:47
A 20-80% Pareto megfigyelés a vagyon eloszlásra mindenhol működik. A korábbi vagyoni helyzet és összeköttetések függvényében. A GINI együttható Magyarországon alacsony, és itt van Közép-Európában a legkevesebb milliárdos. Milyen feudalizmus ez? Mert akkor minden európai állam feudalizmus. (De akkor onnan kéne kezdeni a problémák felfejtését, nem pedig ráfogni a Fideszre.)
zolizolizoltan
2023. március 30. 08:29
Nagy marha, aki 30 évvel a rendszerváltás után a Fidesz-érát a Kádár-korszakhoz hasonlítja. Tudtam mindig, hogy Hont szellemileg nagyonhülye, de ennyire?!
syphax
2023. március 30. 05:38
"...Napjainkban (értsd: idestova tíz éve) egyesek folyamatosan arról trécselnek, hogy miként és mikor fog véget érni a NER..." NA UGYAN MIKOR? TE MÁÁN' CSAK TUDOD,,,, MERT HOGY E "TRÉCSELŐK" KÖZÉ ALIGHANEM ÉS TELJES JOGGAL BESOROLHATUNK TÉGED IS....HONTÖCSI,,BAMMEG..KISHÁWER!
states
2023. március 30. 02:40
Erdős mint demokrata. Lesz róla sétány s elnevezve, komcsikáim?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!