Karácsony orvosokért kiált

2023. március 04. 10:11

A soha semmiért felelősséget nem vállaló Karácsony Gergely, mint kiemelt szakmai partner, egyszerűen nevetséges.

2023. március 04. 10:11
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Emlékezzünk a fékezhetetlen agyvelejű Márki-Zay Péter szavaira, aki a koronavírus pusztításának kellős közepén baloldali miniszterelnök-jelöltként azt fejtegette egy műsorban, hogy a tanárok és az orvosok sem tudják, micsoda hatalom van a kezükben. Ha egyszer az összes tanár azt mondaná, hogy sztrájkol, akkor Orbán Viktort térdre lehetne kényszeríteni. Ha az orvosok mondanák ugyanezt, megszűnne az egészségügy. Igaz, hogy súlyos vereséget szenvedtek ismét a választáson, a hódmezővásárhelyi terminátorból sem lett kormányfő, de a forgatókönyv végrehajtásától ez sem tántorította el őket. Még el sem ült a felheccelt tanárok és a politikai pedofília áldozataivá tett diákjaik hőbörgése az utcán, máris itt van a Magyar Orvosi Kamara politikai akciója a háziorvosi ügyelet átalakítása ürügyén.

Kerüljön helyére minden mozaikdarab, lássuk Karácsony Gergelyt, aki ugye visszalépett anno Márki-Zay javára, de most ismét csatába indul, és sokkal nagyobb arányú győzelemről delirál főpolgármesterként. Miről értekezik a maga ostoba módján, miután a parlament gyorsan eltörölte a kötelező voltát a betegek érdekeit és életét veszélyeztető kamarának? Azt mondja, idézem: „arra kérem a budapesti orvosokat, maradjanak tagjai a Magyar Orvosi Kamarának. A jövő leginkább az oktatásban és az egészségügyben dől el, az életünk minősége múlik a pedagógusok, az orvosok, az egészségügyben dolgozók munkáján. A kormány azonban harcban áll velük, most a Magyar Orvosi Kamara ellen indultak hadba. Hogy miért? Mert véleményük van, mert szót kérnek.” Azt már csak én teszem hozzá, hogy el is mondhatták javaslataikat, amit figyelembe is vettek, csak közben valami megcsíphette Kincses Gyuláékat. Egyébként a magam részéről rábíznám a budapesti és a vidéki orvosokra is, akarnak-e ebben a pártalapszervezetté vált csapatban tovább maradni. Mert abban biztos vagyok, hogy a soha semmiért felelősséget nem vállaló Karácsony mint kiemelt szakmai partner, egyszerűen nevetséges.

Nos, ha eddig lett volna kétsége bárkinek is, hogy a Gyurcsány-kormány egészségügyi államtitkára által vezetett orvosi kamara politikai utasítást hajt végre, amikor esküjük megszegésére és lázadásra buzdítja orvostársait, akkor szabadítsa fel magát a kételyek béklyói alól. A moslékkoalíció politikai értelemben lehet, hogy szétesett, de a kormánybuktatáshoz használni kívánt ügyek mentén, amilyen az oktatás és az egészségügy, továbbra is intenzíven működik. Egyik kutya, a másik eb. A guruló dollárok tartják egyben őket.”

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CsakNézelődök
2023. március 25. 18:12
Húha. Végül is sok hülyétől megszabadult ... XXDDD
Lajoss
2023. március 04. 21:01
Ottó,a te szinted az ifjúgárda..semmi több..
chief Bromden
2023. március 04. 19:02
A soha semmiért felelősséget nem vállaló Karácsony Gergely, mostanában azt állította -röhögés nélkül- hogy jövőre óriási győzelmet aratnak. :D Egyötödöt talán elérnek. A főváros fogyókúra mestere. Mutatják a zuglóiak mire lehet számítani az ellenzéktől.
olajfa1
2023. március 04. 16:17
Nem! "kiemelt"... hanem "BEEMELT!"... Mert a "kiemeltet" a "béketáborból kiemelik"... a "beemeltet" meg "BETESZIK" a "JÓK KÖZÉ"... hogy nehogy csináljon valamit... mert akkor kő kövön nem marad semmi! Még a "maradék földet a virágcserépben is összetöri"... ezért legjobb ha egy kényszerzubbonyban üldögél ott egy székben... és szokja a jövőjét, azt, ahogyan el fogja tölteni a hátralevő idejét...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!