Örök hazaárulók

2023. március 31. 10:30

Szemrebbenés nélkül áldoznák fel Magyarországot az Ukrajnában nyomakodó amerikai hódító érdekekért.

2023. március 31. 10:30
null
Ágoston Balázs
Ágoston Balázs
Magyar Nemzet

„Az örök hazaárulók szemrebbenés nélkül áldoznák fel Magyarországot az Ukrajnában nyomakodó amerikai hódító érdekekért. A húsz éven át fosztogatott, erkölcsi és gazdasági csődbe taposott Magyarország tíz év alatt kínnal, keservvel, óriási erőfeszítéssel talpra állt, de jött a koronavírus-járvány és annak gazdasági ütései, és ha ez nem lett volna elég, az Eurokolhoz ideológiai okokból jogtipró módon zsarolja hazánkat, és ellopja a jogos jusst. Mégis élünk és rendületlenül menetelünk egy szebb, élhetőbb magyar jövő felé – az örök hazaárulók ezért akarják megfosztani az energiahordozókban szegény Magyarországot az atomenergiától, a megdrágult, de még mindig megfizethető árú orosz olajtól és földgáztól.

Azt üvöltik, hogy a magyar családoknak kötelességük feláldozni megélhetésüket, ezzel gyermekeik megélhetését, jövőjét a legsötétebb Ceausescu-rendszert idézően magyarüldöző, korrupt kijevi bábkormány diktatúrájáért. Nem így mondják, de lényegileg ezt akarják.

Márpedig leszámítva azt a tényt, hogy az 1920-ban öt, 1947-ben hat, 1991-ben pedig nyolc részre szakított Magyarország a világ egyetlen országa, amely mindenütt önmagával határos, okkal szorul ökölbe minden becsületes magyar ember keze, kérdezvén: nem lehetne egyszer, csak egyetlenegyszer ebben az életben a magyarok érzékenységére tekintettel lenni? A zsidó nép kétezer éven át nem szűnt meg hinni abban, és e hitet nemzedékről nemzedékre tovább plántálva küzdeni azért, hogy egyszer újra legyen Izrael. Minden becsületes magyar ember ugyanígy hisz és dolgozik hazánkért, az isteni igazságot szolgálva. A nemzeti jövő építése szent kötelesség, az önfeladás szégyen, bűn és becstelenség.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2023. április 01. 08:07
"Szemrebbenés nélkül áldoznák fel Magyarországot az Ukrajnában nyomakodó amerikai hódító érdekekért." Amerikai hódítók?! -ugyanolyan eszköz, ágyútöltelékek, mint a többszörösen áldozat magyarság... Már a múlt század elején is jellemző volt Amerikára, ami a század második felére már nyíltan kiteljesedett..! Íme egy cionista önvallomás; "Az izraeli titkosszolgálat csápjai elértek az amerikai élet minden területére, nem valami baljós módon, mint ahogyan néha az ellenségei állították, hanem nyugodt, folyamatos formában, ami felölelte az emberekkel való barátkozást, a befolyásolásukat, lobbyk kialakítását és információk gyűjtését. Ez a befolyásolás kiterjedt az USA kongresszusára és a szenátusra, a Pentagonra, a védelmi és az elektromos iparra, a kutatólaboratóriumokra és olyan zsidó orientációjú szervezetekre mint a Rágalmazás Elleni Liga, a Zsidó Védelmi Bizottság, Szövetség Izraelért és a Zsidó Filantrópok Föderációja. Ezeknek a testületeknek némelyike fedőszervéül szolgált az információgyűjtésnek és csak kevés olyan kongresszusi bizottság létezik, amelyiknek valamelyik tagja vagy asszisztense ne látná el az izraeli hálózatot fontos anyaggal." -és így tovább...
darling
2023. március 31. 20:29
Áldott legyen a fotoshop! A bulgár nőről eltűnt vagy 10 kg!
constantinus666
2023. március 31. 18:52
bakafánt ....és az milyen tények alapján állapítható meg, hogy Magyarország kiszolgáltatott az oroszoknak? Kap a magyarság onnan olyan visszautasíthatatlan "útmutatásokat", mint az EU. képviselőitől? Mese-mese meskete, hogy azt csak a kormány kapja....
tapir32
2023. március 31. 14:46
A dollárbaloldal vezére, Gyurcsány Ferenc elsődleges politikai feladatának tekinti, hogy a saját hazája ellen dolgozzon. A baloldaliak hazugságokkal és csalással megtévesztették az EP-t és annak bizottságait. A gátlástalan hazudozás nem az eszesség megnyilvánulása hanem, szociopátia. Egyúttal, a butaság beismerése. Azért kell a hazudozás mert, tisztességes úton semmire sem mennének. A hazai választásokon a hazugságaikkal együtt is leszerepeltek. 4x2/3 Az EP ülésein Magyarország gyalázásában a DK-s képviselők voltak a leghangosabbak. Magyarország gyalázásában Dobrev élen járt. A baloldal külföldön az elnyomott áldozat szerepében tetszeleg ugyanakkor, felelőtlenül terjeszti demagógiáját. Aki, azért lobbizik, hogy Magyarország ne, vagy csak késve kapjon a EU helyreállítási alapból pénzt, az a magyar gazdaság következésképpen, a magyar nép érdekei ellen tevékenykedik. Aki, kétharmados törvényeket akar egyszerű többséggel megváltoztatni, az a jogállam ellensége. Demokratikus gondolkodású, érett személyiségű emberek nem akarják lejáratni, diszkreditálni a népszavazást, a népszavazás intézményét. Éppen attól demokratikus gondolkodású és érett személyiségű valaki, hogy soha nem tesz ilyet. Demokrata sohasem teheti meg, hogy külső hatalmi segítséget kér/fogad el belpolitikai kérdésekben (dollárbaloldal). A háborúpártiak veszélybe sodorták az EU-t. O.V. A DK Magyarország és az EU ellensége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!