Német vörös fasiszták garázdálkodása Budapesten

2023. február 24. 07:44

Budapesten németek hetvenkilenc esztendeje vertek utoljára magyarokat.

2023. február 24. 07:44
null
Megyeri Dávid
Magyar Nemzet

„Talán kevesen gondoltak bele, hogy nemcsak a hívatlan-kéretlen terrorizmusimport miatt rendkívüli és felháborító az Antifa, illetve az internacionalista terrorbaloldal Magyarországra látogatása. Budapesten németek ugyanis hetvenkilenc esztendeje vertek utoljára magyarokat. Igen, a nácik és hűséges fegyverbarátaik, hazaáruló kiszolgálóik, a nyilasok vetemedtek arra, hogy hajtóvadászatot tartsanak magyar állampolgárokra. A csaknem nyolc évtizeddel ezelőtti náci német elődök főként a zsidó származásúnak tűnő, illetve az azokat menteni igyekvő magyarok megverésére, megsemmisítésére törekedtek, valamint a velük szemben akár a legkisebb ellenállást tanúsítókra vadásztak elsősorban. A náci német hagyományok jelenbeli folytatói pedig azokra, akikről öltözetük alapján szerintük feltételezhető volt, hogy úgymond szélsőjobboldali, túlzottan hazafias nézeteket vallanak.

Fel bírják fogni azok, akik még ma is megpróbálják mentegetni ezt a gyomorforgatóan penetráns bandát, mit jelent mindez? Azt, hogy ennyi év után ismétli magát a történelem legsötétebb oldalait idéző korszak. Természetesen teljesen alaptalanok azok az esetleges ellenvetések, amelyek úgy szólnak, hogy de hát ezek éppen a nácik, a fasiszta ideológiák ellen harcolnak. Ugyan már, ne vegye be senki ezt a maszlagot!

Az, ami négylábú, kövér és röfög, az nemcsak úgy néz ki, mint egy disznó, hanem az is. Ezért sem szabad átvenni azt a balos polgárvakítást, hogy antifasisztáknak nevezik magukat ezek a gonosztevő brigantik, akik a félelmet akarják hozzánk telepíteni annyi évtized után. Aki tehát úgy viselkedik, úgy néz ki, mint egy náci, az nemcsak úgy néz ki, hanem az is. Természetesen azzal a megkötéssel, hogy a másik emberellenes hamis ideológiának, a kommunizmusnak is hódolnak, egyfajta továbbfejlesztett variáns, a kettő az egyben módszer jegyében. Hogy aztán vörös fasisztáknak, fasisztokommunistáknak, kommunofasisztáknak, netán kommunnáciknak definiáljuk őket, elhanyagolható részletkérdés.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
optimiska
2023. február 25. 13:12
A németek mindig próbálják erőltetni az ideológiájuk másokra, igazi ostoba módjára, német "tapintattal". Méltó választ kell rá adni 15 év fegyház megítélésében.
zsolti123
2023. február 24. 22:40
Antifa – Ilyen egy PC-Elemzés, ami a Facebook közösségi alapelveit (pl. megfélemlítés, zaklatás, gyűlöletbeszéd), nem sérti https://vdtablog.hu/antifa-elemzes-ami-a-facebook-kozossegi-alapelveit-pl-megfelemlites-zaklatas-gyuloletbeszed-nem-serti/ https://www.facebook.com/groups/2838135156460333/permalink/3364721500468360/
Gyzoltan
2023. február 24. 18:54
Biztos, hogy németek voltak? -mivel Antifa terroristákról van szó, hajlok rá, hogy az elkövetők zsidók voltak... Az Antifa szervezetek a zsidósághoz kötődnek, a zsidóság "nem hivatalos", de letagadhatatlan szervei!
Phm045
2023. február 24. 14:35
Ahányszor végignézem ezt a támadást, egyre inkább az fogalmazódik meg bennem, hogy újra kellene nyitni a pécsi uránbányát.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!