Ezer az euró

2023. január 02. 07:36

Fegyvert?! Hogy aztán orosz barátainkat vegyék célba velük? Soha!

2023. január 02. 07:36
null
Váncsa István
Élet és Irodalom

„Egyetlen megoldás a béke, mindannyiunk érdeke a béke, mi a béke pártján állunk, békét akarunk és tűzszünetet, a béke neve Trump. Ezt mind ugyanaz a személy mondja, és minden adandó alkalommal, de alkalom hiányában is. Ez jön a szájára, van ilyen.

Példa nélkül álló békeszeretetét bizonyítja továbbá az a körülmény, hogy bár az ukránoknak az oroszok ellen vívott honvédő háborúját a NATO harminc tagállamából huszonkilenc fegyverszállításokkal is támogatja, mi ebből a legszigorúbban kimaradunk, ő tudniillik ennek már a gondolatától is a szívéhez kap és a repülősóját követeli. Fegyvert?! Hogy aztán orosz barátainkat vegyék célba velük? Soha!

Viszont az idei Nobel-békedíjat mégsem ő kapta, hanem Alesz Bjaljacki két kelet-európai jogvédő szervezettel megosztva, azaz nincs igazság a földön, a nyugati világban legalábbis végképp nincs. Kivéve természetesen Magyarországot. Ezért van az, hogy a következő tíz-húsz évben egyre több nyugat-európai fog hozzánk költözni, valamint azért is, mert Magyarország biztonságos, keresztény és a hagyományaira büszke ország, továbbá mert a magyar társadalom sokkal pluralistább, szabadabb és békésebb, mint a német társadalom, mondta egy interjúban, amelyet a Budapester Zeitung főszerkesztőjének adott.”

Fotó: MTI/Földi Imre

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lanter
2023. január 03. 00:15
Ezeknek a libsiknek mit mondtak hogy ezek ilyenek!?!? Mi van az agyukba??? Ezek mind vakok vagy ostobák??? Neeeem... Megvásároltak!!! Ez egy tipus! Fajta,szabadon adható vehető,szemrebbenés nélkül elnyom 2 ft ért,alattomos, legalja...egy típus,egy kategória,érzések nélkül...
Tatulus
2023. január 02. 19:28
Ezekből a "Piftike"-ből nem tudunk kifogyni! Szaporodnak, mint légyszar a plafonon.
amca
2023. január 02. 18:57
Kukta Váncs, Butthább vagy ,mint Bangóné. Mint fegyööökör Mint Büdös Bence. Nem veszed észtre .Napról napra kevesebb épület U krajinában. Naponta 1 000 000 000 usd a hiány.
Krupp Skya
2023. január 02. 18:54
-Mit sücc kis szűcs? -Kopor sós perecet sütök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!