Az egész benzinárstop egy politikailag motivált, hazug kreálmány volt

2022. december 07. 07:19

Most ennek vége, sokkterápia következik.

2022. december 07. 07:19
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Nem, nem a brüsszeli szankciók miatt alakult ki benzinhiány, bármit hazudik is Gulyás Gergely. A valóság már csak olyan, hogy egyszer csak szembejön. Nem, kormányrendelettel nem lehet letörni az inflációt, amit jelentős részben maga a kormány okozott. Minden ilyen próbálkozásban ugyanaz a vége már az ókor óta: hiány. Az egész benzinárstop egy politikailag motivált, hazug kreálmány volt, most ennek vége, sokkterápia következik, rögtön éjjel 11-től...”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mer-kell
2022. december 08. 10:57
ZUDLÓ, MEG ÉPÜL SZÉPÜL, köszönhetően annak, hogy ilyen nagyszerű ember képviseli, tolja a szekerét! Büdös, ragyásarcú SPICLI paraszt menj valami mezőgazdasági üzembe trágyát lapátolni! Zugló szégyene!!!
világosság
2022. december 08. 07:40
Hadházy úr! Nem azokat kellene okítania, akik évek óta bedőlnek az önhöz hasonló, tarháló szélhámosoknak? Nem érdemel egy fillért sem az emberek pénzéből. Nézzen többször a tükörbe!
machet
2022. december 07. 17:57
Kreálmány volt hogy egy darabig nem kellett annyit fizetnünk?És?Egész Európa sokkterápiára került a g....i megbízóitok miatt.Most már tényleg takarodj a k anyádba ügynök g...i.
Jooee
2022. december 07. 17:37
Ennek a söpredéknek még fizetünk is fizetést? A magyar emberek zsebéből? Ez a nagy baj. Max egy 2 m-es kötélre kellene költeni és semmi többre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!