A haza nem lehet ársapkában

2022. november 17. 13:26

A magyar kormány feltett kézzel szemléli az országban dúló gazdasági szuperválságot.

2022. november 17. 13:26
null
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
HVG

„A magyar kormány feltett kézzel szemléli az országban dúló gazdasági szuperválságot, ötlete sincs, mivel fékezhetné az elszabadult gazdasági folyamatokat, úgyhogy inkább olcsó benzint ad a népnek, nehogy hirtelen ötlettől vezérelve tömegek induljanak a Karmelita kolostorhoz, hogy személyesen érdeklődjenek az esetleges érintettségéről és felelősségéről.

Miről ismerhető fel válság idején az alkalmatlan vezető? Ne törjék a fejüket, megmondom: arról, hogy milliárdokat költ saját alkalmatlanságának álcázására, televágja az országot plakátokkal, melyeken azt állítja, hogy a szankciók tönkreteszik az országot, mert egészen biztos abban, hogy szavazói olyan hülyék, akik nem teszik fel magukban vagy hangosan a kérdést, ööö, ha a szankciók a magyar kormány jóváhagyásával és együttműködésével jöttek létre, akkor miért kell reklámozni, hogy a magyar kormány az ország tönkretételén dolgozik?

Nem, egy Fidesz-szavazó nem jut ilyen messzire, mert útját állja a szintaxisblokád, hadd gondolkodjon csak Orbán Viktor helyettünk, ő úgyis olyan szépen csinálja, látszik is rajta, amikor a zsírpárnák összegabalyodnak a homlokán, akkor bizony nagyon gondolkodik a haza üdvén és a türk tudat csodáin, mondják magukban, ha mondanak valamit egyáltalán.”

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2022. november 18. 17:50
Ennyire jó szemed van apám?Minden valót kiszúrsz.Nem inkább arról van szó hogy te egy politikailag vezérelt újságíró vagy?Tudod, olyan független vagy mi a franc.
Sicario81
2022. november 18. 11:21
"ha a szankciók a magyar kormány jóváhagyásával és együttműködésével jöttek létre, akkor miért kell reklámozni, hogy a magyar kormány az ország tönkretételén dolgozik?" Együttműködtek miután pl kivették a csomagból a vezetékes orosz olajra vonatkozó részt stb. A másik dolog hogy folyamatosan kapja az ívet a kormány hogy putyinbérenc, nem együttműködő stb. stb. Tehát ha módosítások nélkül sem szavazták volna meg a szankciókat itt már nem csak az oroszokat szankcionálták volna hanem bennünket is. A ballib médiánál a fentebbi böfögés is beilleszkedik a "van sapka, nincs sapka" sormintába, mindegy miért csak fikázzuk a kormányt.
Ergit
2022. november 18. 11:08
Anno, amikor kormányon volt az SZDSZ, mindent a piacra akart bízni, még unios pénzeket sem akartak lekérni!! Most, amikor a cégek 99%-a magánkézben van, csináljon valamit a kormány! Ráadásul a nagycégek nagyrésze külföldi tulajdonban van, naná, hogy itt akarják beszedni a magyar vásárlóktól azt a pénzt, amit a nyugati államok polgáraitól már nem tudnak. Mert MINDEN CÉGNEK A PROFIT A MINDENE! Természetesen egy tulajdonos, egy részvénytulajdonos, egy vezető (csoport-, felsővezető, igazgató, vezérigazgató...) sem akar lemondani busás fizetése, busás hozama egyetlen fityingjéről sem!!!!
jégecet
2022. november 18. 09:21
".. néhány életmű nélküli nimand és rosszfogú rué, akiknek szellemi nívója egyenes arányban áll kinézetükkel." Xavér mondatai még mindig ülnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!