A nyilvános vécé falára felírhatjuk Baloga nevét

2022. október 22. 07:52

Szerencsére mi nem vezetünk halállistát, mint az ukránok.

2022. október 22. 07:52
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Szerencsére mi nem vezetünk halállistát, mint az ukránok, de a nyilvános vécé falára felírhatjuk ennek az ukrán […] a nevét: Baloga”

 

Viktor Baloga: A magyarok feldughatják a tiltakozásaikat

Magyarország rosszul vizsgázott jószomszédi viszonyból és barátságból, amikor vezetői felemelték szavukat a munkácsi várból eltávolított turul emlékmű miatt - jelentette ki a Kárpáthír beszámolója szerint Viktor Baloga, Munkács volt polgármestere, akinek városában épp az borzolja a kedélyeket, hogy eltávolítják a helyi várban található, 2008-ban kihelyezett Turul-szobrot, aminek helyére ukrán címer kerül.

Fotó: SERGEI SUPINSKY / AFP

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kickbox
2022. október 22. 23:07
Bayer Zsolt, Te is a magyar adófizetők pénzén éled a semmirekellő életedet. Egy normál társadalomban téged a 8 általánost végzettek szeretnének. Mikor dolgoztál legutóbb? Az, hogy az adófizetők pénzén ostobaságokat irogatsz nem újságírás, ugye tudod? Szerencsére itt a butaságod sok követőre talál. A te rajongóid annyira intelligensek mint te magad, legyél büszke rájuk. Zsoltika a "fehérjehalmaz".
Namond
2022. október 22. 22:00
Zsozsó csak bátran irkáld Baloga nevét, de mást te köcsög, ne akarj ebbe belevonni.
koronaszepe
2022. október 22. 21:29
Na végre, Bayernek kispajtása akadt...
LancelotDuLac
2022. október 22. 19:52
Szerencsére mi nem vezetünk halállistát, mint az ukránok - hülye vagy már megint fiam - ti covid halállistában vagytok vezetői szerepben lakosságarányosan! És az unióban a korrupcióban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!