Navracsiccsal az élen rinyálnak és hazudoznak Brüsszelben

2022. október 07. 21:33

Mindennek van határa… Kivéve a fideszes pofátlanságot!

2022. október 07. 21:33
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Navrasiccsal az élen rinyálnak és hazudoznak Brüsszelben, hogy nincs is korrupció nálunk, s megfelelően működik a független bíróság. Csakhogy közben például a fideszhű volt balmazújvárosi polgármester-asszony, akit 5 évre ítéltek korrupció miatt, Völner Pál – azóta szintén korrupció miatt eljárás alatt álló – ex igazságügyi államtitkár előterjesztésére kegyelmet kapott Áder Jánostól. Egyetlen napot sem töltött ki a büntetéséből.

Sőt vállalkozást alapított, amely már több millió uniós támogatáshoz is jutott!

Királyhegyi Pál, kedvenc humoristám a 70-es években így fogalmazott:

»Mindennek van határa… Kivéve a nagy Szovjetuniót.« Ez ma már nem aktuális. De a mondat átalakítva megél:

Mindennek van határa… Kivéve a fideszes pofátlanságot!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DeGar
2022. október 12. 20:50
Jusztot a "fénykorában" is magyon rüheltem .
HunCsz
2022. október 12. 20:26
Malackám elég képzet elvtárs vagy. Nem nyugatatnád le orálisan a kis freund elvtársadat. Ő még is csak ránk van állitva és illetékes a magyarok ellopot pénze ügyében. Végre egyszer az életedbe hasznos is lehetnél az országnak.
florin
2022. október 12. 15:36
Nézzük ezt a ratyilacit, másban nem is tud gondolkodni, csak korrupcióban. Rohadtul ki van éhezve, mert rég volt böszmekormány, amikor dőlt hozzá a lóvé számolatlanul
Paks2
2022. október 09. 13:22
Zsírdisznó juszt! "Jóságos" árpibácsitok, az összes tetves liberálbolsevik szemétládának a disznóságaira kegyelmet adott. Pofád befogod!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!