Világvége-kirakós John Boltonnal

2022. október 17. 07:46

Biden képességei ma már a vizelet visszatartásra korlátozódnak, ha egyáltalán.

2022. október 17. 07:46
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„John Boltonnal kezdjük. Hogy fogalmuk sincs, kicsoda ő? Jaj, dehogy nincs! Ez az alak hosszú-hosszú ideje fontos pozíciókat töltött be különböző republikánus kormányok alatt az Egyesült Államokban, George W. Bush idején még ENSZ-nagykövet is volt, aztán Donald Trump nemzetbiztonsági főtanácsadója lett belőle, de Trump végül elhajtotta, amúgy az amerikai fegyverlobbi egyik szócsöve és kijáróembere – legyen ennyi elég róla. S bár most az égvilágon semmiféle pozíciója sincs, azért nem akárkiről van szó. És nem akármilyen gazemberről!

Nos, Bolton a napokban egy egészen elképesztő cikket jelentetett meg, amelyben a következő állításokat fogalmazta meg:

»Putyint és a teljes orosz rezsimet meg kell buktatni.«

»Putyint és rezsimjét a harmadik világban alkalmazott módszereinkkel kell megbuktatni.«

»Oroszországnak a Nyugatot kell szolgálnia, a Nyugat érdekeit kell szolgálnia.«

»Oroszországnak NATO-tagnak kell lennie.«

»Törekvéseinket nehéz lesz leplezni, de nem kell hangosan beszélnünk ezekről. És semmi okunk félénknek lenni.«

Döbbenetes szavak, döbbenetes gondolatok. S persze könnyű megoldás mindezt elhessegetni annyival, hogy »na, de ki az a John Bolton?!« – a liberális–neomarxista világsajtó ezt is fogja tenni valószínűleg, már persze abban az esetben, ha nem tudja az egészet elhallgatni –, de ez bizony csak látszatmegoldás, struccpolitika.

Ugyanis az egyik legnagyobb probléma éppen az, hogy jelen pillanatban fogalmunk sincs, ki irányítja valójában az Egyesült Államokat. Csak azt tudjuk biztosan, hogy ki nem: a leépült, demens, magatehetetlen és végképp elhülyült Joe Biden biztosan nem.

Az ő képességei ma már a vizelet visszatartásra korlátozódnak, ha egyáltalán. De legalább az biztos, hogy még alelnök korában bevásárolta magát Ukrajnába, a moral insanity és teljesen képességtelen drogos fia volt a helytartója, s ahogy ezt a másik cégéres gazember, Soros György a saját szájával el is mondja, elég sokat kockáztatott ezzel az egész ukrán bulival kapcsolatban.

A lényeg: az Egyesült Államok elnökének ma gyakorlatilag semmi köze az Egyesült Államok politikájához és politikacsinálásához, ugyanis az Egyesült Államok elnöke ma sem a súgógépen elé rakott szöveget, sem a kezébe nyomott kis súgócédulákat nem képes felolvasni, nem tud menni, nem tudja felvenni a zakóját, többnyire fogalma sincs arról, hogy hol van, többnyire szunyókál vagy szellent, ha egyiket sem, akkor kislányok haját simogatja és szagolgatja.”

Nyitókép: MTI/AP/Susan Walsh

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. október 17. 18:44
Bidé cáfolt: aklwöüö2ö2o9dsiowőujkldséxőúsoyé
Láncfűrészes Attasé
2022. október 17. 15:28
Pedig igaza van a csávónak. Trumpot jó eséllyel nem fogják újraválasztani, pláne azok után, amiket elkövetett. A saját visszhangkamrájukban leledző, a valóságról egyre jobban megfeledkező trumpista, putyinista szurkolók vágyálmai ellenére. Vagy választanak a republikánusok egy kevésbé demagóg, populista, troll stb. jelöltet, vagy mennek a kukába. Ami nagyon gáz, mert a woke szart bizony vissza kellene szorítani, ugyanis az bejön ide is, és utána hatalomban tartja a fideszt, lehet mire mutogatni.
Lajoss
2022. október 17. 15:02
Zsozsó,Anya seftel még a vérplazmával?Amúgy,mint példás családapa,dugod még szegény Szücsi Henit,tudod,echo tv..?
Wolfram004
2022. október 17. 14:19
Amikor -és ahol - egy Jó Bident át lehet tolni egy elnökválasztáson, "demokratikusan" legitimálni lehet, akkor - és ott - bármit lehet. Bármit. Eljött a demokrácia valódi szabadsága: MINDENT MEGTEHETSZ AMI AZ ÉRDEKED. Ne csodálkozzunk, hogy ez az attitűd nálunk is sok követőre talál...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!