És még mondják azt, hogy a hála nem politikai kategória!

2022. szeptember 29. 09:43

Csak egy valamin vagyok nemzetileg megsértve.

2022. szeptember 29. 09:43
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„És még mondják azt, hogy a hála nem politikai kategória! Már hogyne volna, persze csak jó emberek között. És jó ember-e Semjén Zsolt, vagy Putyin háborújának fő szövetségese, a hit szolgálatában milliárdossá lett Kirill pátriárka? Hát hogyne, szó sem férhet hozzá.

Így történt, hogy a magyar kormány júniusban vétófenyegetéssel leszedette Kirillt a szankciós listáról, most meg a pátriárka küldött kitüntetést a miniszterelnökhelyettesnek. Nem is tudom, miért, de valahogy nem akartak vele büszkélkedni, az MTI-ben nem is jelent meg, csak a pátriárka fennhatósága alá tartozó magyar ortodoxok egyházmegyéje írta meg a honlapján.

Pedig szép kitüntetés, »Dicsőség és Becsület« rend a neve, amely két tulajdonság Semjénnek tudvalevőleg elidegeníthetetlen sajátja.

Csak egy valamin vagyok nemzetileg megsértve. Semjén a rendnek csak a II. fokozatát kapta. Az ő becsülete és dicsősége csak másodosztályú, vagy mi? Azért ez kicsit snassz, nem?

Persze ha annak a magyarnak küldik az I. fokozatot, akinek még hálásabbak, az egészen más. Akkor rendben van.”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
erossvass
2022. szeptember 29. 18:24
Mi fáj jobban, csillagom? Hogy a kormányfő kiállt egy egyházi vezető mellett, vagy az hogy az megköszönte neki?
csulak
2022. szeptember 29. 18:09
rotyog a mucsocsu banya
KBA98
2022. szeptember 29. 16:50
Most jön a népszámlálás! Lakhelyként beírhatod, hogy POKOL! bár ha befogadnak!
tapir32
2022. szeptember 29. 14:58
Putyin-csicska.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!