Németország eléggé hasonlít a Titanichoz

2022. szeptember 13. 14:57

Csak az óceánjárón az utolsó pillanatig égtek a villanyok…

2022. szeptember 13. 14:57
null
Velkovics Vilmos
Facebook

„Németország eléggé hasonlít a Titanichoz.

Csak az óceánjárón az utolsó pillanatig égtek a villanyok…”

Nyitókép: Velkovics Vilmos Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ólat a trolloknak
2022. szeptember 14. 21:25
Sőt a zene is szólt :-)
loci__
2022. szeptember 14. 16:08
Viktor!!! Nem szeretnék úgy meghalni, hogy egy ilyen szaros és jellemtelen országok közösségében van még SZENT HAZÁM!!!! HUXIT, HUXIT, HUXIT, HUXIT !!!!!!
loci__
2022. szeptember 14. 16:03
Viktor!!!! Vedd már észre, hogy a MAGYAROK ellen az únióban tények nélküli boszorkány üldözés folyik és ezt MEG KELL SZÜNTETNI, HA KELL EGYOLDALÚAN!!! HUXITOT KÉRÜNK azonnal. HUXIT, HUXIT, HUXIT. Viktor ha nem hirdetsz azonnal HUXITOT a következő választáson elfogsz bukni egy életre és örökre!!!. Mert az úniós korruptok lásd GUI VEHOFSTADT és CSEH KATALIN korrupcióját azt az unió rendben lévőnek tekinti, de a Te nem létező és nem bizonyított korrupciódat meg valósnak mondják. HUXIT, HUXIT, HUXIT, DE AZONNAL!!!!!! HUXITOT míg nem késő. Nem akarom az ilyen geci erkölcstelen únióban az életem hátra lévő éveit megélni!!!
Davidov
2022. szeptember 14. 10:47
Idióta...én szeretnék azon a német Titanicon lenni, élni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!