Vigyázat a politikai szélhámosokkal!

2022. augusztus 22. 19:41

A nép kedvét és bátorságát mivel lehet elvenni? Hát az ilyen Szabó Bálint-féle kamutüntetésekkel!

2022. augusztus 22. 19:41
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Felszabter.blog.hu

„Biztos vagyok, hogy Orbán Viktor egyetlen dologtól fél. És ez a népharag. Fél attól a néptől, aki őt hatalomra juttatta és még mindig ott tartja, mert tudja, ha a nép kegyeit elveszíti, akkor bukni fog. Orbán egy tipikus messianisztikus-vezér, akinek teljesítenie kell ahhoz, hogy hatalomban maradhasson. És ha nem teljesít, akkor letaszítják a trónjáról. Tehát semmitől nem fél jobban, mint attól, hogy elhúzódó tüntetéssorozatok kezdődnek ősszel. Már látjuk is az előjeleit. A nép kedvét és bátorságát mivel lehet ettől elvenni? Hát az ilyen Szabó Bálint-féle kamutüntetésekkel!

Ezért lenne nagyon fontos az álellenzéki figurák és az ilyen politikai szélhámosok leleplezése! Ebben óriási a felelőssége az ellenzéki politikusoknak és a független vagy éppen ellenzéki médiának. És persze a véleményformálóknak. Hát ezért írtam meg ezt a posztot.”

Nyitókép: Likvid Kontroll Kft. Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fado
2022. augusztus 23. 14:12
Perintfalvi te vallási szélhámos vagy
csulak
2022. augusztus 23. 11:08
politikai szelhamosok mindig baloldalon vannak ! SOHA TOBBE BALOLDALT !
Gecorbi
2022. augusztus 23. 09:26
Igaz az íras, ez a Szabó egy kamu-ellenzek...Láttátok lezerjanival a képeit, fidkányok, mielőtt hőbörögtök?
ZeroTadpole8073
2022. augusztus 23. 09:16
Politikai szélhámosok? Nézz a tükörbe te tajtparaszt, láthatsz egy igazi, hamisítatlan példányt, amihez normális ember csak egy három méteres bottal nyúlna. És olyan bájos hogy véleményformálónak tartod magad és hogy a népre hivatkozol állandóan. A te gazdáid amúgy mennyiért adnák a gázt meg a füvet? Gondolom ingyen. A fű ráadásul kötelező is lenne, ugye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!