Gyöngyösi Márton, az „igazi” elnök

2022. július 05. 06:37

A parizer nem jött be. Most az „igazi konzervativizmus” van soron.

2022. július 05. 06:37
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Gyöngyösi Márton megérkezett a honi politikába, na nem üstökösként, inkább afféle öreg, szőrehullató kutyaként, és ígért. Méghozzá igazit ígért. Az ilyenek mindig igazit ígérnek. Mert ami eddig volt, az sosem volt igazi, az »mű« volt, de majd most, ők hozzák zsákban az igazit. Gyöngyösi konzervativizmusból meg kereszténységből ígér igazit. Az finom lesz. Ezt amúgy akkor is érdemes lenne gyanakvással kezelni, ha Gyöngyösi frissen érkezett volna a Holdról, ahol az elmúlt harminc évet töltötte, és még ki sem csomagolta volna vulkánfíber bőröndjét, abból pedig Hitler Mein Kampfját meg Marx Kommunista kiáltványát – hogy mindjárt itt az elején előlegezzük meg azt az »igazit«. De Gyöngyösi nem a Holdról jött, hanem innen a szomszédból, Brüsszelből, ahová a Jobbik küldte, s mindvégig itt volt, itt asszisztált mindenhez, ami a Jobbikban ez idáig történt, szótlanul, csöndesen vagy olykor elismételve az összes vérlázító hülyeséget és arcpirító, demagóg aljasságot, amit eddigi főnöke, Jakab ki bírt találni.

És azért az, lássuk be, nem volt kevés. Amúgy – mily meglepő! –, Jakab is igazit ígért. Ő, ha jól emlékszem, igazi ellenzékiséget meg igazi harcot meg igazi összefogást. Meg igazi parizert – na nem a végét, hanem azt a jó, szaftos közepét. Ő is hozott, na nem tömjént, hanem paprikás krumplit, egész vasfazékkal. Keresgéljünk történelmi párhuzamokat! Jakab volt a mi igazi kisnyilasunk, akinek Rákosi elvtárs (Heller Ágnes és Gyurcsány Ferenc) oly látványosan megbocsátott. Ugyanis a Rákosi elvtársak mindig híján vannak megfelelő képzettséggel bíró verőlegényeknek és demagógoknak, akik, úgymond, a »nép« hangján szólnak a »néphez«. Szegény nép meg áll, és nem is érti az egészet, csak azt érzi meg csalhatatlanul, hogy 1. mélységesen lenézik; 2. teljesen hülyének nézik; 3. alapvetően megvetik.”

Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tollas60
2022. július 06. 23:11
Amúgy annak idején igaza volt Gyöngyösinek abban, hogy nem kéne izraeli kettős állampolgároknak ülni a magyar parlamentben, de legalább tudni kéne róluk. Akkor összpárti tüntetés volt ellene, még Rogán is tépte a száját. Azóta persze ezt a kijelentését visszavonta, vagyis szar ember lett Gyöngyösi.
MayorAnna 03
2022. július 05. 11:28
Agyba-főbe verte áldozatát a cigány, meghalt a kórházban - igazságügyi orvosszakértő: nem is a veréstől halt meg Egy 2021. március 8-án reggel befutott segélykérésre reagálva érkeztek rendőrök egy piliscsabai házhoz. Az ajtót nyitva, az ablakot betörve, ott lakó idős férfit pedig összeverve, a földön kuporogva találták meg. A mentők kórházba vitték, az elsődleges diagnózis szerint koponyaűri vérzése is volt. Az orvosok próbálták megmenteni az éltét, 15 nappal később azonban meghalt. Forrás: https://kuruc.info/r/2/245777/ Ebbe a nemzeti rákfenével, mely terjed napról-napra, még véletlenül sem foglalkozik a mi nemzethy-konzervatív propagandistánk. Valamiért. Még egyszer: - agyonveri a sokadik cigány a sokadik magyart, de a nemzeti orvosszakértő szrt az áldozat nem a veréstől halt meg... Azé', egy nemzeti propagandistáról csak elvárható lenne, hogy időnként hangot adjon rosszallásának a cigányterrorral kapcsolatban. Is.
Gulyásleves
2022. július 05. 10:20
Bayer Zsolt Magyar Nemzet zsolti Mindíg élvezettel olvasom az évi 15 milliós fideszes sirámait... Csak így tovább !
foldizs
2022. július 05. 09:22
"Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt a hülye is tudja" Szakértő Zsolt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!