Isten igazságos

2022. június 01. 22:47

Az ő ítélőszéke előtt egy nap minden bántalmazott nő ügye napvilágra kerül, és minden ártatlanul megvádolt férfié is.

2022. június 01. 22:47
null
Szabados Ádám
Facebook

„Isten igazságos. Az ő ítélőszéke előtt egy nap minden bántalmazott nő ügye napvilágra kerül, és minden ártatlanul megvádolt férfié is. Minden férfi bűne és minden nőé. Nem marad semmi rejtve. És bár lesz sok helyreigazítás, Krisztus megigazító vére lesz a felmentés egyetlen alapja, mert mindnyájan - férfiak és nők - vétkeztünk és híjával vagyunk az Isten dicsőségének. A Harvey Weinsteinek és Amber Heardök ugyanúgy, mint a Johnny Deppek és Rose McGowanek. Krisztus nélkül a verdikt: örök halál. Vele: örök élet.”

Nyitókép: BRENDAN SMIALOWSKI / POOL / AFP

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wasserwoman
2022. június 02. 06:43
A hazug AMBER-t könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát
LancelotDuLac
2022. június 02. 05:24
Mindjárt hányok ettől az ájtatos szó fosástól...
mokány
2022. június 02. 02:07
Gott mit uns .
annamanna
2022. június 02. 00:49
Mekkora egy hamis álnok kígyó, na majd idézek én neki valamit a Bibliából: Jn 16,7. De én az igazat mondom néktek: Jobb néktek, hogy én elmenjek: mert ha el nem megyek, nem jő el hozzátok a Vígasztaló: ha pedig elmegyek, elküldöm azt ti hozzátok. 8. És az, mikor eljő, megfeddi a világot bűn, igazság és ítélet tekintetében: 9. BŰN TEKINTETÉBEN, HOGY NEM HISZNEK ÉN BENNEM; 10. És igazság tekintetében, hogy én az én Atyámhoz megyek, és többé nem láttok engem; 11. Ítélet tekintetében pedig, hogy e világnak fejedelme megítéltetett. A BŰN A HITETLENSÉG. MINDEN HITETLENSÉG MEG LESZ ÍTÉLVE. NEM TUD ÜDVÖZÜLNI A HITETLEN JOHNNY DEPP, CSAK AZÉRT, MERT JÓT KALÓZKODOTT A FILMEN. De az ilyen hamis, hazug, álnok ember sem fog üdvözülni, aki ilyen mocsok módon kiforgatja a Bibliát! Johnny Depp nem azért van elkárhozva, mert egy drogos alkoholista. És nem is azért, mert kibaszott sok nőt megkúrt már életében, átvert embereket, elhagyta a nejét. Hanem azért nem, mert NEM HISZ, NINCS MEGTÉRVE, NINCS ÚJJÁSZÜLETVE, NEM RENDELI ALÁ AZ ÉLETÉT KRISZTUSNAK. Ez a fenti senkiházi a hamis, hazug vallásosságából él meg. Egy megélhetési nyomoronc (a sok közül), abban hisz, amiért valaki megfizeti!! Hát majd kapaszkodjon a pénzbe, amikor ítéletre kerül! Jn 8,21 Ismét monda azért nékik Jézus: Én elmegyek, és kerestek majd engem, és a ti bűneitekben fogtok meghalni: a hová én megyek, ti nem jöhettek oda. Jn 8,24 Azért mondám néktek, hogy a ti bűneitekben haltok meg: mert ha nem hiszitek, hogy én vagyok, meghaltok a ti bűneitekben. Az a bírósági per, ami Depp és Heard között zajlott, nem az utolsó ítélet, és a bírónő NEM AZ ISTEN!!!!! Ekkora egy retkes majmot, hogy képes valaki ezt így összecsúsztatni, hamisan kavarni a szart! Neki ennyit ér az Isten! Meg ennyit ér az üdvösség! Hát majd elégedjen meg vele!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!