Zelenszkij egy posztmodern Napóleon

2022. június 17. 20:32

Aki miután színészként végigjátszotta a demokrácia hamis szerepeit, egyesítette magában az ukrán nép lelkét.

2022. június 17. 20:32
null
Bakács Tibor Settenkedő
Facebook

„Azon tűnődtem ma délellőtt, miután végig néztem a háborús videókat, hogy miért Keresztelő Szent János a legnagyobb. Jézus mondja róla, a földi kánont a mennyei leírja. ismerek senki ember fiát, ki nagyobb lett volna nála. Tényleg fasza csávó, azt mondja alázatból alá verve, halleluja buddhizmus, ki vagyok én, hogy sarúszijadat megoldjam?..Motoros klubban adnak így tiszteletet.

Nem volt semmilyen, egy üregben lakott, mégis egy királynő kurvája a fejét vette. Súlyos maffiózos történet a Bibliából. Mindegy, Saloma büdös kurva, éljen a szentség, akik égig kételkedett. »Te vagy az« Birom a csávót. Hála Istennek Jézus is.

Végig néztem a Nép szolgáját, vagyis anygaismerewtből beszélek, nem ahonnan ti.

Zelenszkij egy posztmodern Napoleon, aki miután szinészként végig játszotta a demokrácia hamis szerepeit, egyesitette magában az ukrán nép lelkét. Irhattok bármit, de most ti magyarok, levagytok szarva, az ukránokról beszélek. Mandiner majd idéz.

Zelenszkij olyan, mint Reagen. Azt se hittem el, amig nem találkozott Gorbacsevvel. Isten jó?”

Nyitókép: AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. június 22. 14:41
A népek csatáját nem francia földön játszották.
anna bolena
2022. június 21. 10:37
Mi az, a Mandi állandó munkatársa lett ez a tehetségtelen nyikhaj? Jobbat nem tudtok szemlézni? Miért ingerelitek a saját olvasóitokat? Hülyékkel nem kell foglalkozni, idő- és energiarablás! Inkább a külföldi lapokból szemlézzetek!
Brandon the great Negro
2022. június 19. 05:59
Értelmetlenek az első bekezdés mondatai.
ynad
2022. június 19. 00:44
Hogy kerül ide egy ekkora nyalógép poszt? Ennyire igénytelen, még a helyesírásra sem figyelő selejt bejegyzés nem érdemli meg, hogy kiemeljétek. Rontja a portál színvonalát egy tehetségtelen senki, egy említésre sem érdemes, lecsúszott lúzer futtatása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!