Elképesztő, hogy a Jobbik ma már a DK tagozataként működik

2022. április 13. 06:38

Határozottan kiállok Márki-Zay Péter mellett. Interjú.

2022. április 13. 06:38
null
Bana Tibor
Ugytudjuk.hu

„Számos választást követő értékelés szerint az összefogás megbukott, az ellenzéki pártok eredményeit nem lehet összeadni, így például a jobboldali, de nem fideszes szavazók nem szavaztak az ellenzékre. Ön hogy látja, mi volt a váratlanul gyenge eredmény oka?

Mint említettem, a fő ok a háborús hazugságpropaganda és a totális kormánypárti negatív kampány volt. Ettől függetlenül azt is látni kell, hogy Gyurcsány Ferenc személye gátja az érdemi változásnak, az pedig elképesztő, hogy a Jobbik ma már a DK tagozataként működik. Megújulásra és új arcokra van szükség a politikában, teret kell adni a fiataloknak és a tenni akaró civileknek is. Hiteles és kikezdhetetlen jelöltekre van szükség az EP-, az önkormányzati- és a következő parlamenti választáson is. Sajnos ezzel most bőven volt probléma.

Ön 2010 óta tagja az Országgyűlésnek, most távozik. Mihez kezd most? Marad a közéleti pályán?

...

Határozottan kiállok Márki-Zay Péter mellett. Néhány pártvezető rendkívül szánalmas módon már a választás éjszakáján a közös miniszterelnök-jelöltet kezdte okolni a vereségért ahelyett, hogy magukba néztek volna. Péter nyilván követett el hibákat, de ezzel a háborús gyűlöletpropagandával nem lehetett felvenni a versenyt. Jól ismerem őt, tudom, hogy egy tisztességes, művelt, szeretetteljes ember.

...

Néhányat alszom arra, hogyan tovább, de az biztos, hogy kiváló minősítésű politológus-közgazdász diplomával, felsőfokú angol és német nyelvtudással tudok munkát találni, miközben a demográfus-szociológus doktori tanulmányaimat is be kívánom fejezni. Szentgotthárdon pedig feleségemmel hamarosan meglepetéssel jelentkezünk, érdemes lesz figyelni a Facebook- és Instagram-oldalainkat!”

(Fotó: Gyurcsány Ferenc beszédet ír/Facebook)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. április 14. 19:07
Jobbik a dk polip egyik karja , parlamentben van még lmp más aprócska felfelé törekvő párt mind a dk ernyője alatt .
amca
2022. április 13. 21:14
Ez a faxkalap a földim. A nagyapjával jókat iszogattunk. Jó fazon volt, az öreg,OTP főnök. Ez a faxkalap az összes dplomájával az öreg faxával sem ér fel. Kaldaui remete.
Burmin
2022. április 13. 16:37
"kiváló minősítésű politológus-közgazdász diplomával, felsőfokú angol és német nyelvtudással tudok munkát találni" 1. Politológusi diplomájával mehet a sóhivatalba szart sem ér. Lásd közvéleménykutatók leégése ! 2. Közgazdász diplomája sem kuriózum, sokan rohangálnak ilyennel. 3. Ha Ön szerint MZP normális, akkor valószínűleg nem jól ismerte meg. ( By the way MZP igencsak háborús propagandát folytatott. ) 4. Komolyan hitte hogy szélbaltól a fasisztákig ez a konglomerátum kormányzóképes ? Hová tette politológusi agyát ?
Secerror
2022. április 13. 10:17
A Jobbik kávéfőző kislányát hallottuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!