Most mindenkinek újra kell kalibrálni a műszerét

2022. április 16. 19:01

Miért alakult úgy, hogy az összes mérés a hibahatár kétszeresével volt távolabb az eredménynél?

2022. április 16. 19:01
null
Pulai András
Facebook

„Mi a hatása annak, ha a Fidesz elkölt 4-5 nap alatt 4-5 milliárd forintot arra, hogy MZP háborúba akarva vinni Magyarországot?

Miért alakult úgy, hogy az összes mérés a hibahatár kétszeresével volt távolabb az eredménynél?

Mi mértük a legpontosabban többek között a főpolgármester-, és több polgármester-választást, az előválasztást, a kvótanépszavazást is, ám most mindenkinek újra kell kalibrálni a műszerét.”

Nyitóképen Pulai András, a Publicus Intézet igazgatója. Fotó: Pulai András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. április 18. 09:29
...senkiházi gusztustalan hazudozó...menj el jósnőnek...ne a szakmát járasd le...pfuj...libsi-komcsi bunkó...
írmag
2022. április 17. 22:16
Az űr az csak űr marad, a fejedben. Mivé lehetne újra kalibrálni? Fekete lukká. Ahogy Darth Vader mondta: Luk, az apád vagyok!
Shalomander
2022. április 17. 22:12
Olvasok telex, 444, hvg és hasonló szélsőséges portálokat is. Négy éve és most is pont azért toltam az X-et a fidesznek, mert "túl szoros" eredményt "mértetek". Azt meg nem akartam, hogy jöjjön a moslék. Ugyan az én mérésem nem reprezentatív, a környezetemben kb. 10 emberből 3-4 így gondolkozott. A Mi Hazánkat alul mértététek, oda sokan ezért nem mertek szavazni. De 4 év múlva már lehet más a helyzet. Engem most betalált valamelyik közvélemény kutató. Én simán poénból mást mondtam, mint amit X-eltem :)
tailor
2022. április 17. 19:56
váltsál inget ... bandi ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!