A gyűlölet csődje

2022. április 20. 22:26

A fenekedő gyűlölködőknek nincs szükségük keresztényi értékekre, toleranciára, de még a valódi zsidó humanizmusra sem.

2022. április 20. 22:26
null
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Fricska. »A politikának nem kéne kereszténynek lennie« – ezt írta Sándor Erzsi, aki éppen hírlapíró a Népszavánál.

És valljuk be, valahol igaza van. A fenekedő gyűlölködőknek nincs szükségük keresztényi értékekre, toleranciára, de még a valódi zsidó humanizmusra sem. Csak a vállalhatatlan O1G-kultuszra, a kirekesztésre, a vidékiek állandó lenézésére, a belpesti ballib véleményterrorra. Aminek integráns része, hogy páldául a Gyurcsány-nyalonc Vágó István néhány hónapja félreérthetetlenül alázta a valóban hittársait védő Köves Slomót, a hithű rabbit, aki tényleg a kiegyezésre törekszik.

Úgy tűnik, a totálisan összeomlott balliberális oldalnak csak a feneketlen gyűlölet maradt. A tehetségtelenség. A kereszténygyűlölet. A Sándor Erzsik. A baloldalnak túl kéne lépnie ezen a brancson. Hogy hová, azt bevallom, én sem tudom. Jó lenne egy nemzeti-baloldali ellenzék, de a Sándor Erzsiktől Csáki Juditokon át Bolgár Györgyökig ívelő választékból ez nem lesz könnyű mutatvány!”

Nyitóképen Sándor Erzsi, a Népszava újságírója. Fotó: Facebook/Sándor Erzsi

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. április 21. 22:45
Mordehai Karcsi ,már 1848 megírta. A dplmás prlinak csak a tschorró marad. A 12 szinű Trabant. A megélhetési bűnözés. A genderprlizmus. A bér. A kevés fizetés. A fizetés kevés.
hegyaljai
2022. április 21. 21:40
"A politikának nem kéne kereszténynek lennie." Le lehetne ezt írni a német sajtóban? Igen! Viszont éjjel-nappal halljuk, hogy Magyarországon a sajtó nem szabad. Ez is egy jellemző példa, arra, hogy Magyarországon nincs sajtószabadság. Ja nem!
Felvidéki MAGYAR
2022. április 21. 19:03
Bözsi, te! Miért nem az eredeti nevedet használod? Nem akarsz egyet úszkálni a Holt tengerben...?
Vakfolt
2022. április 21. 13:45
"a valódi zsidó humanizmusra sem" Hát arra tényleg nem. Csapjuk is fel az ószövetséget! Megölte, kisemmizte, átverte, megcsalta, halálba küldte, ellopta, kútba dobta, csak ami így hirtelen az elejéről eszembe jut. Nagy humanisták ezek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!