Óriási, remélhetőleg végső pofon a liberálisoknak

2022. március 14. 16:15

Magyarország és Lengyelország is megkaphatja a már korábban megítélt európai uniós forrásokat.

2022. március 14. 16:15
null
Volner János
Facebook

„A Bloomberg hírügynökség értesülése szerint az Európai Unió nem indítja el az eddig nem részletezett jelentéstartalmú »jogállamisági mechanizmust«, mely értelmében az alapértékeket megsértő tagállamok nem kaphatnak európai uniós forrásokat. Az értesülés szerint Magyarország és Lengyelország is megkaphatja a már korábban megítélt európai uniós forrásokat. A liberális baloldali összefogás számára ez felér egy óriási, remélhetőleg végső pofonnal.”

Nyitókép: Pixabay. Illusztráció.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illibernyák
2022. március 16. 09:29
Korai az öröm fiúk! VolNER, te is jobban jártál volna ha megtanulsz angolul rendesen és nem a Jobbikban politizálsz miközben a bokrokban hajkuráztad a nőket amiket a propagandsajtó le is fotózott. Bezzeg ilyenkor büszként becitáljátok a Bloomberget, mint a liberális mainstream mediát amikor csúnyákat ír Viktor bácsiról akkor meg pfújoltok. A pontos szöveg a birkák kedvéért: But even through the EU executive is still building its case on Hungary's alleged wrongdoing it's highly unlikely to trigger the tool BEFORE THE COUNTRY'S GENERAL ELECTIONS ON APRIL 3. Vagyis nem fogja a választások előtt elindítani. Ennyi és nem több. Korai még az örömködés birkák. Az EU pont ezzel szeretné elkerülni azokat az abszolút és alaptalan vádakat, hogy külföldről beavatkozik a választásokba. Mert mindig erről pofáztok. Szóval inkább kussolni kéne vagy megköszönni, hogy nem avaatkoznak be a választásokba.
Csak Igazságot
2022. március 15. 10:55
Te szerencsétlen Volner te mondtad hogy a liberálisok tartják vissza a lóvét akkor most liberálisok adják most oda ,mert látják mi csinált ez a felcsúti görény az országgal háború előtt februári 8 százalék infláció 270euro, kuszaszem küzd hogy jobb legyen a forint, hát örülhetsz te szélkakas megkapjátok a lóvét hogy gazdád adjon egy kis alamizsnát
Gyugyu12
2022. március 15. 04:44
Mehetsz a gazdáddal Moszkvába SZOPNI.
Ma is bukik a Zorbán...
2022. március 15. 00:15
A Fidesznek a győzelem után kiegyezést kellene létrehoznia. 2010 óta éhezteti a bolsevistákat, márpedig ez láthatóan az ország kárára megy. Mert ezek mint a kiéhezett hiénák az impalát, úgy marcangolják a hazát: semmit sem néznek, semmit sem látnak, csak a kassza kulcsát akarják megkaparintani. De bármi áron. Ez az elvetemült, akarnok Moslék-falka a hazudozásával és gyűlölködésével mérhetetlen károkat okoz a haza ügyének. Megszabadulni nem fogunk tudni tőlük, úgy hogy ki kell velük egyezni. Inkább hadd lopjanak megint a bolsevik csirkefogók, ők úgy is csak ezt akarják. A hatalom is csak erre kellene nekik, hát hagyjuk őket kicsit lopni, még mindig olcsóbban megúsznánk, mint ami kárt a gyűlölködésükkel, hazaárulásukkal okoznak. Kiegyezés kell, hogy ne kelljen még nagyobb árat fizetnünk. Az utóbbi 10 évben átlagosan biztosan okozott évi 2 % gdp-veszteséget az aknamunkájuk, azaz összesen kb. 20%-ot. Az sok ezer milliárd forint. Adjunk ebből nekik, hogy békén hagyjanak már végre minket. Tekintsük védelmi pénznek, amit a maffiának fizetünk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!