Haljunk meg Ukrajnáért?

2022. március 26. 13:07

Egy héttel a választások előtt a baloldali ellenzék vezére is letette garasát a háború kérdésében.

2022. március 26. 13:07
null
Sneider Tamás
Facebook

„Ha a hatalmas humanitárius segítségnyújtáson kívül nem teszünk többet, és nem veszünk részt a háborúban, nem küldünk fegyvereket, elfogadjuk az orosz gázt, stb., akkor pocsék, erkölcstelen, szar alakok leszünk. Ha a szükség azt hozza, inkább haljunk meg Ukrajnáért, mint hogy gyáva nemzet legyünk.

Világos beszéd, fontos tudni a véleményét. Már csak azt nem értem, hogy miért nem jár elől jó példával, és miért nem jelentkezett már valamelyik nemzetközi brigádba, hogy harcolhasson Ukrajnáért az oroszok ellen. Ja, hogy inkább másokat küldene egy hét múlva harcolni? Gyanítom, az sem izgatja különösebben a privatizátor családot, ha a gázszámlájuk a tízszeresére ugrik győzelmük esetén. Mari nénit már lehet, hogy jobban fogja érdekelni.

Ekkora tétje még soha nem volt a választásnak!”

Nyitókép: Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Maflás
2022. március 27. 21:39
Na akkor pakolj Feri! Vár Ukrajna! Mutass példát az elvtársaidnak, hátha ők is csatlakoznak hozzád, te féreg! De jól meglennénk nélkületek, mert bizony , senkinek sem fogtok hiányozni! Na lássuk lári-fári Feri!
zovirax
2022. március 27. 17:13
Ez a sz@rházi fotelforradalmár miért nem mutat példát és ragad fegyvert és hal meg Ukrajnáért? Szerintem mindenkinek jobb lenne...de Magyarországnak biztosan.. https://www.origo.hu/nagyvilag/20220327-megkotozott-orosz-katonakba-lottek-kozvetlen-kozelrol-ukran-katonak-video.html
Fed74
2022. március 27. 12:20
Sneider, remélem hamarosan rád ereszti valaki az Orosz gázt, a hazugságaidért! Jó nagy csicska vagy, te náci fejű retek!
filamer
2022. március 27. 08:36
Haljunk meg Ukrajnáért? nem! nem! SOHA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!