Kutyaütő Bakács

2022. március 31. 19:49

Bakács úr, vigyázzon a nyelvünkre, nehogy magyar kisfia Önhöz hasonló módon vesse gondolatait papírra!

2022. március 31. 19:49
null
Dávid Ferenc
Hírklikk

„1. Nem igazán ismerem Bakács Tibor úr eddigi tevékenységét, néha-néha láttam a képernyőn. Nekem túlmozgásos, harsány figurának tűnt, aki nagyon élvezi a reflektorfényt, a többi meg úgysem számít. Aztán arról is hallottam, hogy egyszer régen a vegyesboltban valami »szarkaságon« érték. Számomra nem igazán szimpatikus fazon, bizonyára sokan kedvelik/követik, én nem tartozom közéjük. Mostani mondatait botrányosnak és ostobának tartom.

2. Bejegyzésének stílusa és tartalma sok mindent elárul erről az emberről. Feltételezem, hogy a Szerbiában élő kisfiával magyarul beszél, magyarul levelez stb, és talán elmondta neki, legalább március 15. kapcsán, hogy »A magyarok istenére Esküszünk, / Esküszünk, hogy rabok tovább Nem leszünk!«.

3. Ha ezt nem tette, akkor aztán pláne nem illendő egy szőke hölgyet »le...ni«, talán inkább el kellene gondolkozni, és el kellene magyarázni a tízéves srácnak, hogy mi történik az orosz-ukrán fronton. A kisfiút – korának megfelelően – nehéz feladat tájékoztatni, az ukrán zászlóval majomkodni az erkélyen tényleg jóval egyszerűbb.

4. Az meg aztán a világon senkit nem érdekel, hogy Bakács Tibor melyik politikai közösséget preferálja. Ezért aztán szavazzon nyugodtan kutyákra, macskákra, esetleg kanári madarakra!”

Nyitókép: MTI / Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. április 01. 10:59
Két hülye pitypang egymásnak suttog a széllel.
zakar zoltán béla
2022. április 01. 10:03
roncs
Parm
2022. április 01. 08:41
Ha Bakács véleménye nem érdekel, miért gondolod, hogy a tiéd érdekel bárkit is? Ennyi a demokrácia-érzéked, te buta apparatcsik.
cutcopy
2022. április 01. 06:03
Ezért is kár volt megszólalnod kretén..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!