Valami baj van. Pokoli nagy baj...

2022. március 23. 20:35

Kósa Lajossal. Ember! Lajos! Eszednél vagy?

2022. március 23. 20:35
null
Varga Zoltán
Facebook

„Valami baj van. Pokoli nagy baj. No, nem velünk, sokkal inkább a kormánypárti képviselőkkel. Kósa Lajossal. Most hagyjuk a Mr20% kedveskedő becenevet, a kupakolást, a tuszi-huti-tuszuvagymi talányt, a sajátságos csengeri milliárdos hm...ajándékozási mesét, a pegazus ügyet, azt, hogy miért a vargás plakátokra gerjed Kósa (szép egy gusztusa van!) és nem a bombával csurig megrakott, nyomorult orosz drónokra Debrecen felett. Lényegtelen. Mondjuk nem, nem az, de ez mind másik sztori. Mindegy! Most pedig kicsit személyesebb leszek. Sorry!

EMBER! LAJOS! ESZEDNÉL VAGY? Tudod te mit akarnak a nyugdíjasok? Nem! Nem visszamenni dolgozni a katedrára, pult mögé, árut pakolni, gyárba szalag mellé, létrára mennyezetet festeni, utat javítani, vakolni, betonozni, hegeszteni. HONNAN VESZED EZT? Honnan szeded, hogy 800.000 – igen, jól látják: Kósa szerint nyolcszázezer – nyugdíjas azért akar visszamenni robotolni, mert ott »jó a társaság«?

Nem érted, mi? Hogy is értenéd? Nem a jó társaság hiányzik nekik, meg a munka hangulata, ledolgoztak ők már egy életet, most pont azt lopjátok-hordjátok szét, amit ők raktak össze tégláról-téglára, hanem egyszerűen megélni, gyógyszert kiváltani, venni valamicskét a rohadt csirkefarhátból, amit nekik szántok, miközben ti meg tömitek magatokba a libamájat, mert a nyugdíjuk meghalni sok, élni viszont, megélni kevés!”

Nyitókép: Varga Zoltán Facebook-oldala

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. március 25. 07:57
Lali mindig jópofa..ennyit tud..:)
confitür
2022. március 25. 06:29
Nem tudom ki ez a pali,de abban biztos vagyok,hogy egy elmebeteg,a súlyosabb fajtából. Én is dolgozom a nyugdÍjam mellett,de egyáltalán nem kényszerből. Nem tudom ennek a majomnak mennyit fizetnek azért ,hogy ilyen méretes hazugságokat Ír. Egyébkén a facebooktól távol tartom magamat,pont azért mert tele van ehhez hasonló csonthülyékkel.
Readar
2022. március 25. 03:02
Drón? Orosz Bomba, csurig? Ez a diliházban wifit kapott?!?
Aerion
2022. március 24. 16:00
Frankenstein teremtménye, leszámítva azt, hogy Mary Shelly alkotása ember volt, de EZ nem ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!