Bence fiam azt kérdezi tőlem ma délelőtt, apa... én Szerbiában élek, de ugye magyar vagyok?

2022. március 30. 22:14

Az ellenzéknek mondom: amíg nem köhögtök erről valami értelmeset, addig nem szavazok rátok.

2022. március 30. 22:14
null

„Egyszer, de csak egyszer elmagyarázom, miért szavazok a kutyákra, akiknek két farka van, de nem vagyok irigy emiatt.
A parlamenti ellenzéknek mondom. 
Bence fiam azt kérdezi tőlem ma délelőtt, apa...én Szerbiában élek, de ugye magyar vagyok?
Amig nem köhögtök erről valami értelmeset, többet, amit egy szőke picsa ki tud találni ez ügyben, addig nem szavazok rátomk. Hülye vagyok, de ilyenek az elvált apafigurák.
A másik kérdése, tiz éves, apa, kinek drukkolunk? Mondtam, rosz a kérdés, ukrán zászlót fúj a szél az erkélyemen.
Vagyis a Fideszre sem szavazok. A Dúró Dóra vizben oldódó fasisztái szóba sem jönnek. Gattyán addig volt közszolga, amig a pornóban volt sikeres.
A kutyák változtathatnak ezen a szomorú helyzeten.
ja, loptam, részeg vagyok...puszi”

Nyitókép: Magyar Kétfarkú Kutya Párt Facebook-oldala

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rasdi
2022. április 13. 08:50
Azért mert - csak ezen írása alapján - Szerbiában él, és szeret magyarul irogatni, nem kellene minden részegen képernyőre vetett böfögését szemlézni. Úgy tűnik, mindig részeg, amikor a számítógépe elé ül.
AndyP
2022. április 01. 14:19
Fizimiskajat elnezve ez egy Kazar-Magyar.
Czápa
2022. március 31. 16:13
Ez a Bakács egy hivatásos alkoholista. Ettől még lehetne akár exminiszterelnök és dékás pártvezér, valamint egy kibaszott ronda nő férje. De még ez sem. Csinált ez valaha bármit is????
Bradanek
2022. március 31. 16:04
Menj inkább szalámit lopni, azt legalább meg lehet enni, de amit írsz az romlott volt már akkor is, amikor kigondoltad. Hiába, na, globalista, liberális, kétfarkú kutyából, nem lesz, nemzeti demokratikus szalonna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!