Kiállunk az Ábrahám-megállapodások szellemisége mellett

2022. február 16. 15:59

A Közel-Kelet stabilitása nem csak a régió, de Magyarország nemzetbiztonsági érdeke is.

2022. február 16. 15:59
null
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Az Egyesült Arab Emirátusok megkérdőjelezhetetlen szerepet tölt be közel-keleti stabilizációs folyamatokban. Hálásak vagyunk Abdullah bin Zayed Al Nahyan külügyminiszter diplomáciai erőfeszítéseiért és teljes mellszélességgel kiállunk az Ábrahám-megállapodások szellemisége mellett.

A mai tárgyalásokkal pedig folytatjuk az együttműködésünket a terrorizmus elleni küzdelem terén, hiszen a Közel-Kelet stabilitása nem csak a régió, de Magyarország nemzetbiztonsági érdeke is.”

Fotó: Facebook / Szijjártó Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2022. február 16. 17:32
már csak arra vagyok kíváncsi, hogy az ábrahám-megállapodásba hogy került bele magyarország, amikor az izrael és az UAE között köttetett? kki.hu/wp-content/uploads/2020/10/KKIElemzesek.E-2020.84-1.pdf
nick89
2022. február 16. 16:24
A kínaivírus és a korrupció megöli a civilizált világot. "Hszi Csin-ping elnök „Közös jólét” elnevezésű akciója elfogta a Kínai Kommunista Párt (KKP) egyik tisztviselőjét, aki kenőpénzeket fogadott el, így a vádak szerint részt vett a „tőke rendezetlen terjeszkedésében”. „A hivatali hatalommal való visszaélés nemcsak gyakori, hanem elengedhetetlen a kínai gazdaságban, ahol a kormányhoz fűződő kapcsolatok gyakran gazdasági hatalomhoz vezetnek” – írja a ZeroHedge blog. "A kínai elnök a korrupcióellenes kampány mellett lecsapott már az ország legnagyobb technológiai cégeire, megszüntette a magántanár-ipart, korlátozta a kiskorúak videojátékozással töltött idejét, sőt még az LMBTQ-tartalmakat és azok készítőit is korlátozta, mert szerinte puhánnyá teszik a kínai fiatalokat. Sok kínai még mindig azon tűnődik, hogy Hszi elnök „közös jólétre” irányuló törekvései hogyan befolyásolják majd az életüket. Az elnök igyekezett megnyugtatni őket, mondván a „monopolistáktól” és más „gazdasági élősködőktől” elkobzott pénzt a közjóra fordítják majd, különösen Kína elmaradott vidéki területein."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!