A magyar fiúnak

2022. február 08. 09:45

Gazemberek úgy döntöttek, te most nem lehetsz olimpiai bajnok.

2022. február 08. 09:45
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Köszönjük.

Mindent köszönünk, és tudom, még sokszor fogunk neked megköszönni mindent.

Semmit, az égvilágon semmit sem jelent az, ami most történt.

Persze, a jelenben, a pillanatban mindent jelent. Hiszen elvették tőled a győzelmet, az aranyat, tőlünk pedig az önfeledt, felhőtlen örömünket, s a veled, általad megélt büszkeségünket.

Elvették a csodát. Azt a csodát, amit a sport képes nyújtani, s amit a „modernek” nem fognak megérteni soha, mert nem érzik, ezért gyűlölik.

Mégsem jelent igazából semmit.

Mert ez mindössze gazemberség.

Gazemberek úgy döntöttek, te most nem lehetsz olimpiai bajnok.

Nem a teljesítményeddel, a szorgalmaddal, a kitartásoddal, az akaratoddal és a küzdeni tudásoddal volt baj – nem veled volt baj, Sándor.

Pusztán a törpék, akik az adott pillanatban döntési helyzetben voltak, pusztán a törpék győztek le téged, a törpeségükkel.”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2022. február 09. 10:20
Vigyázz a szádra mitbeszélsz dilaj bayerzsótyika! Istened Orbán haverjait veszed a szádra, a végén nem fogja megengedni Orbán hogy vissza dugd a nyelvedet! Xdxd
garabonciás
2022. február 09. 05:53
Tudom, hogy nem lehet, mert felb.sznák az agyukat rajta, mi meg még szeretnénk olimpiát rendezni, de legyártatnék és adatnék egy aranyérmet a Sanyinknak is itthon.
kunfia
2022. február 09. 02:26
Ezek a gazember kínaiak... Húú,csak Hszi Ping elvtárs meg ne tudja,mert Orbán elvtárs mehet a szőnyeg szélére vezekelni!
Kókuszka
2022. február 08. 19:46
1. Az aki a versenyben két kézzel rántja vissza az előtte levőt, nem érdemel aranyat. Akár mi is volt előtte több körrel. 2. Ráadásul egyáltalán nem is biztos, hogy a magyar fiú összántából húzódott a kínai elé, mert már előtte is összeért a kezük és mi van, ha ott a kínai megrántotta és ezért csúszott elé? Nem állítom, hogy biztosan így van, de akár ez is történhetett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!