Jenő, ne! Ne tedd ezt velünk

2022. január 25. 07:45

Most ünnepeltük a születésnapodat. Annyi feladat állt és áll még előttünk!

2022. január 25. 07:45
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Jenő, ne! Ne tedd ezt velünk. Most ünnepeltük a születésnapodat. Annyi feladat állt és áll még előttünk! Tudod, mindig »vaddisznónak« neveztelek, amikor négyszemközt beszéltünk, amiért keményen nekimentél minden álsztent, a cigányokat csak eszköznek tekintő politikusnak, és mindig igazad volt. Te a romák valódi felemelkedéséért, boldogulásáért, elismeréséért küzdöttél tiszta szívvel, megalkuvás nélkül. Példa voltál, vagy és leszel. Nem lehet pótolni ezt az űrt. Most csak a döbbent csönd van. Nyugodj békében.”

Nyitókép: Szabó Tímea Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jack Reynor
2022. január 26. 00:38
nem semmi egy nekrológban levaddisznózni valakit (akkor jönnek majd a posztok a telex-hvg-444-en, hogy mondjon le a dehumanizáló cigánygyölölő?)
sasszem
2022. január 25. 18:35
Legyen könnyű neki a föld, találjon békére! Tim! Te és a többi hozzád hasonlók bűne, hogy Jenő már nincs köztünk.
Tidal_wave
2022. január 25. 13:40
Na, ez is valami dékás volt... Egyszer azon ömlengett, hogy a hajléktalanok azért nem árulhatnak gombát az aluljárókban, mert a szemét Orbán ezt is kriminalizálta...
Lolka-Bolka
2022. január 25. 12:55
Bszkiiiii ezt a mumajer lotyot
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!