Ukrán fenyegetés Magyarországnak

2021. december 20. 12:55

Ne feledjük: a kárpátaljai magyarok sohasem szavazták meg, hogy Ukrajnához szeretnének tartozni.

2021. december 20. 12:55
Volner János
Facebook

„Pavel Zsebrivszkij, a Donyecki Polgári-Katonai Közigazgatás korábbi elnöke (ma is az ukrán politika prominens megmondóembere) ezúttal Magyarországgal keménykedik.

A politikus szerint Magyarország „szemtelen” politikát folytat Ukrajnával szemben, ezért az ukrán hadsereg a kárpátaljai (magyarlakta rész) pozíciói megerősítésére készül. Zsebrivszkij szerint egy ukrán dandár „cafatokra verné a magyar honvédséget.”

Miért kell így beszélni? Magyarország semmi olyan lépést nem tett, ami Ukrajna területi integritását bármikor is veszélyeztette volna. Egyben szeretnénk felhívni a soviniszta ukrán politikus figyelmét arra az apró tényre, hogy nem mi vettünk el ukránok lakta területek tőlük, hanem ők vettek el magyarlakta területeket tőlünk, így a történelmi tapasztalatok alapján inkább nekünk volna az ukránokkal kapcsolatban aggódnivalónk…

A történelmi Magyarországhoz tartozó Kárpátalján jelenleg is nagyságendileg 150.000 magyar él, valós számuk még ennél is magasabb lehet, hiszen pont a félelemet keltő ukrán soviniszta politika miatt nem merik valós identitásukat a népszámláláskor megvallani.”

Nyitókép: Youtube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agybeteg Fideszes2
2021. december 21. 16:36
Bunkó vagy Baxy!
zakar zoltán béla
2021. december 21. 10:40
Mexico Közép ámerika
Kamov
2021. december 20. 20:19
Ukrajna soha nem lesz nato-tag , sem eu-s tag.
zrx8
2021. december 20. 19:13
Még a gyerekeknek kötelező védőoltásokkal (nem COVID) is mi látjuk el őket, annyira kilóg a seggük a gatyájukból a nyomorult ukránoknak, amióta rájuk köszöntött a fenenagy szabadság meg zsidokrácia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!