Felhívás: segítsünk a Városházának!

2021. november 05. 08:30

A beérkező javaslatokat továbbítjuk Karácsony főpolgármesternek.

2021. november 05. 08:30
null
Fidesz Budapest
Facebook

„Ahogy már jeleztük, a baloldali városvezetés az elvesző budapesti idősotthonok férőhelyeinek számát Celldömölkön kívánja pótolni, mintegy 200 km-re Budapesttől. Szerintünk lenne közelebb is hely 50 időskorú elhelyezésére, különösen úgy, hogy egymilliárd forintból kívánják kialakítani az új helyszínt.

Reméljük, valóban csak az ingatlankereséssel jutott zsákutcába a Városháza, nem pedig a celldömölki elvtársak cégét szeretnék egy remek szerződéshez hozzásegíteni. Szerintünk az idősek helyzete nem politikai játék és nem biznisz! 

Ezért arra kérünk titeket, hogy küldjetek kommentben vagy üzenetben olyan üresen álló épületeket Budapest határain belül vagy az agglomerációban, ahol ki lehetne alakítani legalább 50 férőhelyes idősotthont. Ne kelljen Celldömölkre, két órányi autóútra költözniük az ellátottaknak és négy órát autózniuk a látogató hozzátartozóknak!

A beérkező javaslatokat továbbítjuk Karácsony főpolgármesternek, hogy a budapesti időseknek és családjaiknak is kényelmesebb szolgáltatás juthasson.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. november 05. 21:18
Karácsonynak én sárga csíkot festenék fel a Városháza falára függőlegesen és ha Karácsony felmegy rajta kerékpárral, eladhatja.
kulalak
2021. november 05. 14:54
Out of sight, out of mind. Ja, bocs, nem érti...
aruna
2021. november 05. 13:31
Schöpf-Merei Kórház (Bakáts tér, Ferencváros). 2009-ben felszámolták, azóta üresen áll, jelenleg is a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában van.
Sulammit
2021. november 05. 10:49
Karácsony legszívesebben bedobná a törülközőt, csak Gyurcsány elvette tőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!