Dobrev szerint „a lopott vagyont el kell kobozni, bármikor is történt”

2021. október 14. 15:19

Szuper! Kezdjük ezekkel: Apró-villa, Motim, Aldo, Altus...

2021. október 14. 15:19
null
Rákay Philip
Facebook

„»A lopott vagyont el kell kobozni. Bármikor is történt.« Dobrev Klára

Szuper! Kezdjük ezekkel: Apró-villa, Motim, Aldo, Altus...”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandin
2021. október 15. 19:58
Egy kis kiegészítés : Kövér villa, Mészáros villa, Lázár villa, Szijjártó villa, Hatvanpuszta, stb. Ez csak néhány, de tedd a felsorolásodba.
Sulammit
2021. október 14. 23:52
A 90 es évek elején Gyurcsány Ferenc még Bognár Edinával élt együtt, amikor élete harmadik menyasszonyát - Dobrev Klárát - egy balatoni utazásakor megismerte. Talán Apró Piroska leendő anyósi szeretetének is betudható volt, hogy a jelenlegi miniszterelnök pár év múlva már több nagy értékű volt állami vízparti villa tulajdonjogát szerezte meg, szinte ingyen! (Balatonőszöd, Balatonszemes.) A hosszúra nyúlt "balatoni nyaralást" újabb házasság követte. Gyurcsány 1995 májusában vette el feleségül Dobrev Klárát. A tulajdoni lapok szerint a jelenlegi miniszterelnök szűkmarkúan, fogcsikorgatva bánt el gyermekeinek anyjával, Bognár Edinával. Gyurcsány ekkor mint az Altus Befektetési és Vagyonkezelési Rt vezérigazgatója már több nagy értékű budapesti ingatlan tulajdonosa volt (Hollós utca, Havanna utca, Jurisics utca, Szalay utca). A III. kerületi Táborhegyi lépcső 11. szám alatti 926 négyzetméter nagyságú házat és telket 1991 december végén; a 7/a szám alatti 793 négyzetméter nagyságú lakást és telket (az ACCES cége által) pedig 1994 júliusában vásárolta meg. A polgári törvénykönyv mai napig hatályos rendelete szerint válás esetén 50-50 százalékban kell szétosztani a családi vagyont a házastársak között. Ennek ellenére, a 7/a alatt található lakás tulajdonjogára a jelenleg 40 éves Edinának és gyermekeinek 2003 október végéig kellett várnia. Gyurcsány késői vagyonfelosztása - több mint 8 év telt el a válás óta - azért is érdekes, mert az ingatlan tulajdonjogát akkor sem adta oda hamarabb (hacsak nem a törvények lassúsága miatt) a volt feleségnek, amikor annak anyját 1998. február 25-én, a Horn-kormány utolsó hónapjaiban meg nem ölték. Mert megölték.
aldasban es hitben elve
2021. október 14. 22:12
Az állam elsőszámú ringyo ellensége el, a felmagyar főcafattal, a haza esküdt ellensége el, a magyar nép gyilkosaval, a leggazdagabb és leghazugabb tolvaj nősténnyel most először lehet egyetérteni, de most nagyon. Oszt hogy lesz a lopott vagyon elkobzását után? Ki farka melyet majd dögbe? EU-s gazember vagy amerikai metszettpocsu strici? Netán más nőstény fog genderkedni apuci egykori "lepedőbebijen"
Armageddon
2021. október 14. 22:00
Vezetett birkák, semmi önállóság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!