A baloldali jogállamiság kimerül abban, hogy aki szerintük nem független, azt listázni kell

2021. augusztus 29. 11:32

Elmondtam az ötletgazdának, hogy ki az igazi vérbíró.

2021. augusztus 29. 11:32
null
Hollik István
Facebook

„A baloldal jogállamiság felfogása gyakorlatilag kimerül abban, hogy aki szerintük nem független, vagy nekik nem tetsző ítéletet hoz, azt listázni kell. Ő onnantól egy vérbíró. Elmondtam az ötletgazdának, hogy ki az igazi vérbíró és milyen kapcsolata van a mai baloldallal!”

Nyitókép: Hollik István Facebook oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Joe1954
2021. augusztus 29. 18:23
Kedves Hollik Úr! Önök szerint az igazságszolgáltatás független. Akkor ne idegeskedjenek, ne fröcsögjenek, nem kell félniük a választás - és az ellenzék yőzelme - után! A független bíróság fogja Önöket elitélni! Szép, nyugodt éveket kívánok Önöknek a hűvösön!
Performan
2021. augusztus 29. 15:19
Nagyon jó ez a Tranzit, szépen kihozza, mi a különbség civilizáció és barbárság között. Kezdettől azt mondom, biztosítani kell a lehetőséget a bolsiknak, hogy bemutatkozzanak. Elássák ők magukat minden külső segítség nélkül is, automatikusan (ld. Mandiner). Csak a felbőszített proli hadaknak tetszik, amikor Fegyőr koncepciós eljárásokat viziolnál, a bolsi főnöke pedig földönfutóvá akar tenni embereket csak azért, mert ők véletlenül nem gazemberek, akkor bizony jó sok embernek elkerekedik a szeme. A jobboldalt leszámítva ugyanis nagyon kevés ember él ebben az országban, aki tisztában lenne vele, hogy ki ezek. S hogy mennyire így van, bárki meggyőződhet róla: két gyors levegővétel közé ékelve kérdezz valamit a bolsi haverodtól / munkatársadtól, megszakítva annak önkívületi üvöltözését. Üveges tekintet fog visszapillantani rád :-)
jánosbácsi
2021. augusztus 29. 13:35
Amit a Fidesz aljas módon elkövettek a lakosság ellen azt másokra próbáljatok rákenni. Egy a sok közül "Az egri városházán nemcsak a Kubatov-lista frissítésére szolgáló, választópolgárokat profilozó lista került elő, hanem a 2014-es ajánlóívek is, amelyeket rég meg kellett volna semmisíteni. Egerben talált listákon a polgárok aktivitását például egy skálán 1 és 7 között értékelték. AZ 1-ES A FIDESSZEL SZEMBEN LEGELUTASÍTÓBB MAGATARTÁST JELZI, A 7-ES PEDIG A LEHETŐ LEGLOJÁLISABB VISELKEDÉST A NAGYOBBIK KORMÁNYPÁRT IRÁNT. listákat az egyes választások, vagy fideszes aláírásgyűjő kampányok során folyamatosan frissítik, az Egerben előkerült dokumentumokon látszik, is hogyan: jelzik, hogy a korábbi lista alapján az adott helyen lakik-e még az ember, változott-e a lojalitása, ezen felül ha valaki nem fideszes, azzal vitába is szállnak, ehhez pedig kapnak mindenféle okosító kártyákat, amelyeken érvek szerepelnek."
koronaszepe
2021. augusztus 29. 12:49
Érdekesebb lett volna, ha MZP reakcióját is meghallgathattuk volna, de gondolom, nem a tájékoztatás volt a cél, így is jó... Ki ez a mekegő-makogó csávó? Valami szóvivő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!