Botrány körvonalazódik Cseh Katalin körül

2021. július 20. 12:04

Így gazdagodnak a momentumosok közpénzen és uniós forrásokon.

2021. július 20. 12:04
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Botrány körvonalazódik Cseh Katalin körül, avagy így gazdagodnak a momentumosok közpénzen és uniós forrásokon, miközben Magyarországot külföldön rendre azzal vádolják, hogy kormányoldalon ellopják ezeket a pénzeket.

2019-ben robbant a hír, miszerint a Momentum kampányköltései kapcsán az Állami Számvevőszék számos szabálytalanságot tárt fel, de a szélsőliberális párt érdemben nem reagált az ügyre, csak diktatúráztak a pontos elszámolás helyett.

A párt számos tagjának családjához vagy közvetlenül a párttagokhoz köthető cégek több tíz milliós megrendeléseket kaptak, és a számlák sem érkeztek be a megfelelő módon az Állami Számvevőszékhez.

A bennfentes mostani cikkében azt írja, hogy majdnem 4,8 milliárd forintnyi közpénz landolt Cseh Katalinnál és üzleti partnereinél.

Ez igen komoly összeg, pláne, ha azt nézzük, hogy Cseh Katalin és pártja az elmúlt években azért folytatott lobbitevékenységet, hogy Magyarország irányába függesszék fel az európai uniós támogatásokat, mondván, azt úgyis ellopja a kormányzat.

Erre vajon mit reagál az uniós források ellopásáról hadováló momentumos? Vajon milyen további részletek derülnek még ki?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2021. július 21. 09:52
-zsoltkom- "Botrány körvonalazódik Cseh Katalin körül" Dániel, el kellene olvasni... Sebes Gabi médiarokon: "Érezzük a ravaszkodást? „Azt hiszi”, „lehetséges”, „utalhatnak”. Ezt adják elő szilárd tényként." sápogását. Hogy ne kerüljél logikai zavarba. Ha hasonlóan kényeskedsz, ki lesz az, aki nem mosolyog meg? Ki vesz komolyan? Aztán pedig az Orbán-féle 3/3-as ügynökvilág restaurációja nem fog egy Cseh Katalin vegzálásától háttérbe szorulni. Ez a magyar ember hálószoba titkaiba és magánéletébe kémkedés (2018-ban csak úgy próbából...) előbb fekszi meg a közvélemény gyomrát, mint akármi más agyszüleményetek. Orbán és felesége apucija ügynök léte... Varga Judit apucija szintén ügynök múltja még talán nagyobb komolyságot ad ennek a szemérmetlen kémtörténetnek.
annamanna
2021. július 21. 00:15
Bödőcs: Mészáros Lőrinc - Nyári gondolataim https://www.youtube.com/watch?v=W6Efnxiu32s
tevevanegypupu
2021. július 20. 23:38
Sajnos nem hiszem, hogy ez lebukik....de ha sikerülne rábizonyítani, akkor egy árulótól megszabadulnánk..vihetnék vissza ahonnét jött. Az egyik legnagyobb szemét az EP ellenzéki képviselői között..Berg Danijával egyetemben.
olajfa1
2021. július 20. 16:02
Libbancsokna mindent szabad! Ez a "demokrácia"!!! A libbancsoknak nagyobb a szabadságuk mint a francia napkirálynak volt!... Nekik az a demokrácia hogy nekik mindent szabad, mások meg meg ne próbálják még csak gondolni sem azt amit a libbancsokna szabad
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!