A KarácsonyJakabMix

2021. május 01. 11:18

Egyszerre lesz antiszemita és antifasiszta.

2021. május 01. 11:18
Pindroch Tamás
Pindroch Tamás
Origo

„Végülis miért ne, a KarácsonyJakabMix kiötlője, Török Gábor tudja mit beszél: volt ő már SZDSZ és Jobbik tanácsadó is. Szerinte az ultramodern ellenzéki, Orbán-váltó droid minden ellenzéki igényt kielégít majd. Jakab Péter most ugyanis túl vidéki, Karácsony Gergely meg túl fővárosi.

Ez nagyon nagy baj. Az új ellenzéki típus, a KarácsonyJakabMix minden gondot megold! A kreáció egyszerre lesz harcos, felnyírt tarkójú, kigyúrt, vidéki, ezermester, kétkezi melós, kisemmizett kisember, illetve szemüveges, nyakigláb, vékonydongájú, biciklin járó, mama kedvence, jó tanuló, tornából felmentett, szekrény-összerakást kerülő, intellektuális, városi liberális. Sőt, egyszerre lesz antiszemita és antifasiszta is!

És tényleg, egy ilyen fickó lenne mindenre a megoldás. Hiszen a szélsőjobb és a baloldal is csupán politikai terméket árult az elmúlt években. Az egyik árucikke az antiszemitizmus, és a cigánybűnözés jelszava volt, a másik oldalé az ellen való szakadatlan harc. No pasarán! Nem törnek át! - kiabálta az egyik május elsején a spanyol kommunisták polgárháborús jelszavát Gyurcsány.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2021. május 01. 15:22
Libernáci. Már fajelméletük is van a zsidóké mellett, a néger.
zakar zoltán béla
2021. május 01. 12:40
para dicsom szösz mar ha bőgéssel
Lion
2021. május 01. 12:11
Karácsony Jákob Péter Klára a biztos befutó.
pesti051
2021. május 01. 11:52
"Egyszerre lesz antiszemita és antifasiszta." Akárcsak a dicső Sztálin elvtárs. "Zsidó értelmiségieket végeztek ki Sztálin parancsára" https://24.hu/tudomany/2017/08/13/zsido-ertelmisegieket-vegeztek-ki-sztalin-parancsara/ Van honnan a haladároknak meríteni. Azt is megmagyarázták akkoriban, hogy ez így helyes, mint ahogy a DK-Jobbik tengely is a fényes jövőnk záloga.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!