Formában

2021. május 06. 15:18

Vágó István DK-s szócső folytatja pártja sunyi oltásellenes kampányát.

2021. május 06. 15:18
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Ma kivételesen a tartalom és a forma dialektikus egységéből az utóbbival foglalkoznék. Így csak érintőlegesen említem meg, hogy a Vágó István DK-s szócső folytatja pártja sunyi oltásellenes kampányát, és simán belehazudja a nép képébe, hogy az EU 27 tagállama közül 26 elutasítja a kínai vakcinát, miközben Angela Merkel már egy hete bejelentette, hogy hazája elemi érdeke a távol-keleti szer behozatala.

De nézzük inkább azt a bizonyos formát. Ekképpen interpretál a levitézlett liberális exkvízmester a jobboldali sajtó vakcinainformácójáról: »Szerencsétlen csicskák ott a MaNem-nél (ez a Magyar Nemzetet jelenti nála – a szerk.). Észnél vagytok?« Ez egy lepusztult kültelki proli hangja egy kültelki kocsmában. Így fogalmaz a korábbi liberális médiasztár.

A fővárosi entellektüel, az ex-SZDSZ-es, akik egykoron a »szürkeállomány birtokosainak« titulálták magukat, és »mucsainak« az ország döntő részét. Itt tart most a »toleráns« pesti szellemi elit. És a Gyurcsány–Dobrev-ámokfutás még csak most kezdődik!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2021. május 07. 08:08
Dani, vodka vagy konyak? A kannás hamar kinyír, látszik a pofádon.
Pierre
2021. május 07. 01:00
A beoltott emberek 60 százaléka Sinopharmot kapott a Seychelle-szigeteken, most újra lezárják az országot. Hiába a világrekorder átoltottság (62,2 százalék), a napi fertőzésszám május első hetében megugrott, ezért a kormány most a szigorítások mellett döntött. Az aktív fertőzöttek harmada már mindkét dózist megkapta az oltásból. https://hvg.hu/vilag/20210506_Seychelles_szigetek_korlatozasok_atoltottsag
simonvitéz
2021. május 06. 21:16
Jaj, de jól megadta ennek a mocsok Vágó Pityunak! Így kell ezt, üsd vágd, nem apád?
Pelso j.
2021. május 06. 21:15
Etalon vagy, Dani. Az önmagukat is alulmúlók között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!