Jövő év elején új köztársasági elnököt kell választani

2021. április 15. 21:10

Én meg pont elmúltam végre 35!

2021. április 15. 21:10
Papp Réka Kinga
Facebook

„Nyilvánvalóan ez a tökéletes pillanat hogy köztielnökké válasszanak: szükségem van a fizetett pihenésre, márpedig a köztielnök semmi mást nem csinál, mint autogramot osztogat meg parolázik. Nekem való meló!

Ráadásul korhatáros, amit most töltöttem be. Egyúttal lassan kezdek kilábalni a gyerekszülő korból, márpedig a lányom kistesót akar, a Sándor-palotában gyeses állásom lenne. A vár amúgy is arra való, hogy ott gyerekek fakardozzanak, nem arra, hogy felnőtt férfiak királyosdit játsszanak.

Válasszatok meg!

Cserébe ígérem, még jobban meghízom; ezen túl vállalok legalább egy plusz gyereket és tejfoltos-böfikendős újévi köszöntőket. A haverjaimat felveszem tanácsadónak és kiutalok nekik biciklibérletet a Siklóra. A palotaőrök pedig kapnak télire meleg sálat. Nem bírnám nézni, ahogy a tarkójukat fújja a jeges szél!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2021. április 19. 13:23
Inkább énekelj! Pedig az sem megy.
geyza1947
2021. április 18. 09:45
Áder nyilván búcsúzik, Szájer kiesett, ki is lehetne a méltó utód ? Tompika ? Esetleg Kósa ? Tele van a fidesz jobbmál-jobb jelöltekkel.
formaegy
2021. április 16. 18:36
Ez melyik trágyadomb aljáról bújt elő? )))))))))))))))) Minden parazita kibújik a "napfényre" )))))))))))))) Na, még csak ez a szerencsétlen hiányzott a napi barmok közé.)))))))))
poverello 1226
2021. április 16. 14:24
"Én meg pont elmúltam végre 35! " Nem látszik rajtad! Az elmúlt éveidben a kobakodban csak nyomokban fellelhető agysejtek látványosan lemaradtak fejlődésben...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!