Marci tanul

2021. március 30. 07:31

Gulyás internetes beszélgetéssorozata nem tetszik a sajtószabadságért jajongóknak.

2021. március 30. 07:31
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Fricska. Meghökkentő önvallomás a világhálón Gulyás Mártontól.

Az anarchista–­balliberális botrányhős így búsong: »Míg a 'legszemét-szarabbnak' gondolt NER-es vendégeink (…) soha, semmilyen változtatási követeléssel, cenzúrával nem álltak elő az interjút követően, addig a nem NER-oldalról többedszerre futunk bele olyan helyzetekbe, hogy el sem hiszem.«

Gulyás internetes beszélgetéssorozata – ezt szakmailag illik elismerni – érdekes és nívós: eredeti dramaturgiai elemekkel él, hagyja az alanyát beszélni, háttérbe tolja politikai elfogultságát. De ez nem tetszik a sajtószabadságért jajongóknak: a polgári kormány gyűlöletéről ismert popénekes az adás napján tiltotta le a műsort, a szintén »független« riporter pedig egyenesen sminkessel-fodrásszal érkezett, és maga akarta megvágni a vele készült anyagot! Marci most hüledezik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Moslékzabáló
2021. március 30. 09:03
Rá is fér. Bár azok után, hogy sima érettségivel óraadóként esztétikát taníthatott az ELTE-n, már nem is vagyok ebben olyan biztos.
Ben Jeremiah
2021. március 30. 09:01
Vannak ám sokan, akik egyszercsak rádöbbennek, hogy amit tapasztalnak AZ a valóság.
darázs
2021. március 30. 07:45
Gulyás a következő NERbe felvételiző?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!