KÖSZÖNÖM!

2021. március 15. 19:20

Amióta egymásra találtunk a muzsikával, az első pendítéstől a mai napig ugyanazzal a borzongó rajongással élem meg azt a varázslatot, amit a hangok teremtenek.

2021. március 15. 19:20
null
Tátrai Tibor
Facebook

Tátrai Tibor 2021. március 15-én Kossuth-díjat kapott. A gitárművész Facebook-posztban kommentálta a díjazást

„Amióta egymásra találtunk a muzsikával, az első pendítéstől a mai napig ugyanazzal a borzongó rajongással élem meg azt a varázslatot, amit a hangok teremtenek.

A muzsika adott tanítót, követendő példát, évtizedeken át tartó barátságot, utazást itthon és külföldön, és adott boldog családot. Szerető hitvest, gyermekeket, unokákat, nem is keveset.

Az, hogy hazám, Magyarország Kormánya méltónak tart az elmúlt fél évszázad muzsikával töltött idő elismerésére, az számomra olyan megtisztelő ajándék, ami szavakba nem önthető.

Mégis megpróbálom: KÖSZÖNÖM!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kolozsv
2021. március 24. 17:12
Szeretünk Tibusz!
Tamzol
2021. március 18. 12:00
Tibusz mester! Köszönjük! A zenédet és az emberségedet is! Úgy lettél nagy, hogy közben nem nőttél fölé egyetlen embertársadnak sem! Mi itt, "vidéki taplók" nagyon sokra tartjuk, ha valaki gerinccel születik! Azt meg pláne, ha úgy is éli le az életét! Tekerjed még vagy,..szóval addig! Szeretünk!
Vakfolt
2021. március 17. 12:35
Mi is köszönjük a munkásságát.
jucidom
2021. március 16. 16:10
https://youtu.be/C4afNFjJyCQ BBKing és TiBi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!