Fekete-Győr kalandjai Észak-Koreában

2021. március 16. 18:21

Fekete-Győr András eljátszott a gondolattal, hogy miniszterelnök lesz, és miközben elmerengett, számtalan szebbnél szebb dolog jutott eszébe, többek között az is, hogy a jelenlegi kormányt támogató újságírókat eltiltaná a foglalkozásuktól.

2021. március 16. 18:21
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Persze csak egy rövid időre. Vagy hosszabbra. Ezt még nem bontotta ki, talán maga sem gondolta át, hogy is működne a komcsi-libsi cenzúra a gyakorlatban, de ami késik, nem múlik, Bandi hatalmas koponya, jó tanítvány, és mint a szivacs, úgy szívja magába azt a sok-sok mindent, amit mesterétől, Gyurcsánytól lesett el. De nem reked meg a vagyonelkobzásnál, nem olyan fából faragták, túl is tesz tanárán, hisz éhes, meg fiatal, a szemei is csak úgy csillognak a hatalom-, akarom mondani a tettvágytól, és mint azt láthatjuk, mer nagyot, sőt még nagyobbat álmodni.

András, miért csak a jobboldal újságíróit szeretné eltiltani a hivatásuktól? Mert ott vannak az ellenzéki pénzből működtetett pártsajtó rendkívül nívós képviselői is, a Hírklikk, (MSZP), az Alfahír, az N1TV, a Zsúrpubi (Jobbik), valamint a Nyugati Fény (DK). Vagy mindnek a legalja, az Ezalényeg.hu.

Esetleg az ellenzéki propaganda jó propaganda?

A jobbikos propagandista finom, virágillatú propagandát ír?

A DK-s gyümölcs-, a szoci meg pézsmaillatút?

Az ellenzék pártsajtóját szereti András?

Azzal nincs gondja az ország Bandijának?

És a nyíltan ellenzéki, az ellenzéket támogató, Karácsony Gergelybe, Pikó Andrásba és a többi ellenzéki polgármesterbe szerelmes újságról és az ott dolgozó újságírókról még nem is beszéltünk (Telex, Index, 444, 24.hu, HVG).

Meg volt a Népszabadság is, amiről csak elhaló sóhajok kíséretében illik megemlékezni. A szakma csúcsaként tartották számon, a megszűnt lap újságírói ma is dolgoznak, pedig a napilap egyik tulajdonosa a szocialista párt alapítványa volt, és olyan csodálatos szoci–szadesz propagandát tolt, hogy öröm volt nézni. Velük mit tett volna a kis Lenin-fiú?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pipas 3
2021. március 16. 23:24
Kedves Fekete elvtárs! Tisztelettel fordulok önhöz hogy kegyelmezzen meg az eltévejedett újságíróknak! Tudja Fekete elvtárs hogy ők csak az Zorbán diktatúrájának kényszeres hatására alatt írták azokat a felforgató cikkeket, amúgy ők jó emberek! Csak egy példát hozok fel a mentségükre! Még a Sopronkőhidi börtönben is gyűjtötték az olimpia elleni aláírásokat! Kérem meggőrnyedve őnt hogy ennek a figyelembevételével hozza meg a felmentő döntését!!
Marslaki
2021. március 16. 20:32
Nagyon ütős ez a rabruhába való beöltözés a Keménymagban! Bence bátor ember.
dakotasámán
2021. március 16. 20:01
" számtalan szebbnél szebb dolog jutott eszébe," ellentétben veled, mert a segglakói léten kívül még nem jutott eszedbe semmi. értelmes gondolat pedig pláne nem.
quantum
2021. március 16. 19:14
Idi Amin Dada magyar megfelelője lelepleződött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!