Előkerült a szelfis Gréczy

2021. március 29. 10:29

Politikatörténeti unikumként a gyurcsányista táskahordozó önnön bánatos kisebbik énjét kínálgatta kevéssé ízléses fotográfiákon.

2021. március 29. 10:29
Ágoston Balázs
Ágoston Balázs
Magyar Nemzet

„Nem mondható, hogy nagyon hiányzott, de tény, hogy Gréczy Zsolt reaktiválta magát. Vagy mások reaktiválták, de ez lényegtelen. Mindenesetre a meghökkentő közszereplő nemrég az ATV A nap híre című műsorában a Gólem Színházat alapító Borgula András színirendező és Vona Gábor bukott ballikos pártelnök, kiérdemesült lélekkufár társaságában ostorozta az orvosokra, virológusokra, infektológusokra, járványmatematikusokra és más hozzáértőkre támaszkodó kormányzati járványkezelést. A remek társaság autentikus szakmaiságát Simon András műsorvezető is fokozta, így négyecskén borzongtak és sopánkodtak, nem értve, miként nőhetett a Fidesz szavazóbázisa.

A valóság teljes, folyamatos és következetes nem értése persze védjegy a megzavarodott odaáton, szót sem érdemel, a nemzeten túli oldal halálkampánya ennél harsányabb előadásokat is megélt már. De motoszkál a kérdés, vajon milyen apropóból került elő Vona, és főleg Gréczy? Hiszen egyikük sem tényező, a magyar közéletben lényegileg nem léteznek, politikai súlyuk nulla. Netán visszakapaszkodnának a küszöb alól? De hát hogyan és mivégre? Vona Második Reformkor Alapítványa képzavarral élve a pálya széléről kiabál be olyasféle felettébb magvas és eredeti gondolatokat, mint hogy a sikert nem adják ingyen, min­denért meg kell küzdeni, nem azt keressük, ami elválaszt, hanem ami összeköt. Továbbá hogy »egy fecske nem csinál nyarat, de tavaszt igen«, még ha e mondat értelmén erősen kell is gondolkodnunk. »Legyél te is fecske!«, olvasható az alapítvány honlapján.

És így már értjük, valószínűleg ezt értette félre Gréczy, tudniillik hogy »vedd le te is a fecskét!« Ebből kifolyólag eshetett meg, hogy politikatörténeti unikumként a gyurcsányista táskahordozó önnön bánatos kisebbik énjét kínálgatta kevéssé ízléses fotográfiákon. De még ez is rendben van, végtére is ki-ki úgy fejezi ki magát, ahogy tudja, és Madách óta tudjuk, hogy senki nem adhat mást, mint ami lényege. No de miért nem lankad immár a feledés jótékony homályában a félresikerült nagy akarat? Mivégre horgad fel ismét, most épp járványügyben szakértve magabiztosan? Önmérséklet, önreflexió, önkritika – efféle polgári erények bizony szemlátomást nem bántják Gréczyt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
székelyszó
2021. március 29. 14:11
Az ellenzék krémje: Grétzy porno és hadházy erőszakos cselekedetei, földön fetrengő és önmagukat megverő képviselők /Varjú saját magának okozott kék zöld foltokat, nemzeti érzést /nolimpia/ eláruló Fegyőr, gazdaságot tönkretevő - lenullázó "szakemberek" /Bajnai, Draskovics, Gyurcsány valamint a lassan beszélő Ildikó, aki most éppen hiteltelenséggel vádolja a kormánypártokat. Mennyit lehet mérni a pofátlanságban? Karácsony legalább nem csinál semmit. Lehet-e egy ország irányítását rábízni egy gyenge kezű politikusra, akinek zéró a nemzetközi tapasztalata??? Az egyik Ex SZDSZ-es milliárdos szerint ez jobb, lenne, mintha Orbán maradna...ezt kéne egyszerűen megfogalmazni. Érdemes lenne azt láttatni, hogy mi lenne ha nem a Fidesz kormányozna!!!
Berecskereki
2021. március 29. 13:34
Szegény Gréczy, csak nyújtani akarta a NER meg szatírt csinált belőle. ;-)
MZXX
2021. március 29. 13:20
És Gréczivel hogy szoktak kezet fogni a dk-sok. Vagy inkább nem? Az ösztönös képzettársítást nehéz megkerülni.
nyugalom
2021. március 29. 11:59
Gréci no meg tot tamas dobrevnel! A VIP elit, milyen kezekkel is? Aprodobrev adott zsepit tótnak? Persze utóla, ott a keritesen, mar nem kell zsepi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!