Gulácsi, neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?!

2021. február 27. 20:17

Ebben semmi, de semmi bátorság sem volt! Milyen „lázadás” az ahol multinacionális cégek menetelnek mögötted és a teljes tudatipar veled van?!

2021. február 27. 20:17
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Gulácsi, neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?!

Valóban nem a szurkolók, hanem a szponzorok elvárásainak, a gender fedőnéven futó tudománynak álcázott kulturmarxista ideológia elvárásainak tett eleget, egy irányított kampány során.

Az egész kezd egy virtuális május elsejei felvonuláshoz hasonlítani, és ahogy akkoriban, úgy most sem kötelező, de azért erősen ajánlott a részvétel.

Mindez egy katonailag és ideológiailag is megszállt országban, ahol a bűnbánat állami szintre emelte a teljes önmegtagadást.

Ebben semmi, de semmi bátorság sem volt! Milyen »lázadás« az ahol multinacionális cégek menetelnek mögötted és a teljes tudatipar veled van?!

Milyen bátorság kell a »hivatalos« vélemény propagálásához, amikor éppen az ellenvéleményeket hallgattatják el, zárják el, zárják virtuális karanténba?!!

Kíváncsi vagyok, ha Katarban vagy valami hasonló helyen vezetne le, akkor is ilyen bátor lenne-e, vagy egyáltalán felmerülne vele szemben ilyen »elvárás«.

Szerintem nem.

És arról még nem is beszéltünk, hogy micsoda egetverő ostobaság egy fogalmat saját magàval megmagyarázni – erről persze nem szegény Gulácsi tehet, ő csak teszi a »dolgát«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2021. március 01. 08:52
Kötter, kár volt előjönnöd a semmiből.
illibernyák
2021. február 28. 20:34
Csak pár kérdésem lenne Ki a fxxszom ez a bértollnok? Hogy a fszomba meri szájára venni Gulácsi nevét? azt látom, hogy ennek a féregnek a nevét már több helyen is láttam? honnan a g&ciből jött ez elő? miért nem kótrodik vissza a páktánylyukba. B+ ez még arra sem lenne méltó, hogy Gulácsi cipőpucolója előtt leköphesse a cipőjét...
zerge
2021. február 28. 15:00
Elnézést, lemaradtam! Ki mondta, hogy feltétlenül mindig "lázadni" kell meg "bátornak lenni"? Ez miért elvárás? Anélkül nem lehet egyszerűen csak véleményt nyilvánítani?
Tiszafa
2021. február 28. 14:25
Gulácsi egy önállóság nélküli elhülyített sejthalmaz. Azt szajkózza, amit belé sulykolt a liberális véleménydiktatúra. Nem kell vele foglalkozni. Jelentéktelen hülye-gyerek. Maradjon csak Lipcsében ahol hatalmas változásokban lesz része, ha majd hamarosan megalakul a Német Kalifátus. Majd azok kiverik belőle a szivárványos életfelfogását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!