Faló

2021. február 23. 08:02

Fletó messze nem görög hadvezér, de joggal bízik abban, hogy Fegyőr se egy Leonidas.

2021. február 23. 08:02
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Fricska. Nem tudom, olvasta-e Fekete-Győr András Vergilius Aeneiséből Laokoón intését, amikor a trójai lovat látja a falak előtt. »Bármi is ez, félek a görögöktől, még ha ajándékot hoznak is.«

Most szüksége lenne rá, ugyanis a DK erősen lelakott szellemiségű vezére ezt a verbális »ajándékot« küldte néki: »Az egyetlen helyes döntést hozta meg a Momentum. Elnökét, Fekete-Győr Andrást elindítja a miniszterelnök-jelölti előválasztáson. (…) Most is jött egy új generáció. Korábban a Jobbik, most ők. Hála Istennek.« Fletó messze nem görög hadvezér, de joggal bízik abban, hogy Fegyőr se egy Leonidas. A trükk a maga nemében primitív, de zseniális. Mint egy faló. A Momentum társelnöke kapott egy simit a buksijára. Akik eleddig még egy szavát is elhitték a program nélküli zsúrfiúnak, most szembesülhetnek: indulj csak, Andriska, indulj, Cukibogyó, oszd még tovább a Gyurcsánytól hideglelést kapó tábort, add el magad a Jobbik után, így lehet biztosan miniszterelnök-jelölt Klára asszony! Ez Ferenc testvér korhadt hintalova.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Az ajtónak támaszkodni tilos
2021. február 23. 11:03
Kiváló írás. Galsai, Rákay, Bayer, Bohár, Apáti, Gajdics... stb művelt, jótollú újságírók a a ballibsi trágár bunkó firkászokhoz képest.
zakar zoltán béla
2021. február 23. 09:27
Két búbosKanka a béloldal lócitROMán csipegat!
Szittya Attila Bendegúz
2021. február 23. 09:18
Érdekes lesz látni az előválasztást. Úgy tűnik, lesz 3-4 vagy 4-5 jelölt. Valódi tétje nem lehet a dolognak, hiszen a azok a pártok akarnak majd irányítani, akiknek számottevő tömegbázisuk van. Ez a DK és a Momentum. Persze nyerhet egy báb, mint Karácsony, akit Fletó majd dróton rángat. De vajon ezt szó nélkül hagyja a Momentum? Valószínűleg hamar lesznek összezördülések, hamar kerülnek elő csontvázak.
küllő
2021. február 23. 09:02
Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, élén a felcsúti gumicsizmással, aki a pereputtyát, apját, gyerekeit tömi ki állami megrendelésekkel. Szétlopnak, amit csak érnek, közben meg a parasztja különgéppel meccsre jár. A sleppje se különb. " kevesebb ADRIA " böfögték, aztán a zseléfejű egy milliárdos állami rendelésekkel kitömött oligarcha yachtján dőzsölt - közben meg belehazudta az emberek képébe, hogy az irodába "keccsöl"- ahogy a vezír mondta. SOROS legnagyobb bűne, hogy ezekből a vidéki suttyókat - Kövér, Orbán, és társai kivakarta a sz@rból. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!